kilo verme doğa sesi

doğa sesi beni rahatlatıyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    612
Ynt: kilo verme doğa sesi

Evet bende de çok işe yaradı...doğa sesiyle mışıl mışıl uyuyorum, hiç rahatsız etmiyor aksine huzur veriyor...Telkinler müsbet olarak etkisini 2. günden itibaren göstermeye başladı . Hep sapğlıklı besinler yemek istiyorum. Telkinlerle birlikte bu hafta 5 gün iftar ziyafetlerine katıldım ...Bilinç altım işini o kadar iyi yapıyor ki oruç tutmama , bütün gün aç olmama rağmen, iftar sofrasında hep faydalı güzel yiyecekler aldım tabağıma, sağlıksız, boş kalori yüklenmedim...Bu şahane bişey ve bunu yaparken kendimle mücadele etmek zorunda kalmadım. Ne güzel bir his...Artık sofrada verdiğim savaş bitti, yaşasın özgülük!!
Çok teşekkürler...

blook

ee doğa sesli versiyonu nerde acaba dostlar??

idea3 bende doğa sesini bulamadım dostlar.nerden indirdiniz.yardımcı olurmusunuz lütfen???
atakan nerdesinnnnnnnnnnnnnn?

( bu arda ben bişey sormak istiyorum.kilo verme de klasik,ney ve new age var.birde doğa var tabiki.hepsini dinlemek zorundamıyız? bir tanesini dinlesek etkisi azmı olur acaba?bilenlerrrrrrrrrr?????

ahmelege ' Alıntı:
idea3 bende doğa sesini bulamadım dostlar.nerden indirdiniz.yardımcı olurmusunuz lütfen???
atakan nerdesinnnnnnnnnnnnnn?

( bu arda ben bişey sormak istiyorum.kilo verme de klasik,ney ve new age var.birde doğa var tabiki.hepsini dinlemek zorundamıyız? bir tanesini dinlesek etkisi azmı olur acaba?bilenlerrrrrrrrrr?????
Dinlerken dilediğinizi dinleyebilirsiniz farketmez.
http://www.hayatimdegisti.net/kilo%20verme%20guven%202007%20doga%20hayatimdegisti.com(1).mp3

CEVAP İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ATAKAN... DOĞA SESİNEDE ULAŞTIM .GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
İYİKİ VARSIN... SEN SÜPER BİR İNSANSIN..KİMSE BU YAPTIKLARI YAPMAZDI KOLAY KOLAY....ROPÖRTAJINI OKUYARAK BİRAZ HAKKINDA DÜŞÜNCE EDİNEBİLDİM...EMİNİM MANEVİ HUZURUN HEPSİNE DEĞİYORDUR..
.

idea3
arkadaşlar bu sesin doğa sesiyle yakından uzaktan alakası yok insanı anca sinir ediyorrr..
siz tavsiyem daha normal bir doğa sesi ayarlayın bunda sadece su sesi var vede çok can sıkıcı bir şekilde tonu!!

size önerebileceğim bir ses var ama subsionel değil içinizde yetkili olupta beni duyan varsa umarım bu sese göre ayarlayabilirler telkin olayını ben ne kadar dinlediysem fayda etmedi bu sesler umarım buna yüklenirde farkaderim farkı :S

öncelikle hoş geldiniz kahferengi.. actionsmile
ben su seslerini çok sevdiğimden olsa gerek aylardır keyifle dinliyorum.. (su sesleride doğaya dahil girlhaha )
diğer versionlarımızı deneyin isterseniz eminim aralarında beğendikleriniz olacaktır.. thumbsanim

atakan bey elinden geldiğince herkesin dinleyebileceği farklı kategorilerde seslendirmeler yapmış sağolsun.. onayi
ama her işte olduğu gibi bu iştede telif hakkı v.b gibi kurallar var ve bunlar çerçevesinde çeşitlendirmeler yapılmakta... dusun
yoksa her birimiz neler neler istiyoruz ark5

yinede görüşünüz ilerleyen zamanlar için değerlendirilecektir..
kişiye özel yapılan telkinlerde bu durumun kuralları belki farklı işliyordur...
kendiniz için ilerleyen zamanlarada uygun olursa böyle bir çalışma yaptırırsınız belki ... siirokul

gelişmeelrinizi bizimle paylaşmaya devam ederseniz seviniriz... hismiley
iyi dinlemeler music45

kahferengi hoşgeldin su sesinden hoşlanmıyorsan daha değişik bir versiyonu dinle gülüm..atakan mesajını mutlaka dikkate alacaktır..sen hele bi deyiver doğa sesi deyince sana neyi çağrıştırdığını.. kiss3

bir sürü versiyonunu yapmışlar dimi yaaaa :D

Doğa sesi diyince aklıma ilk çağrışım yapan dosyayı bir üstteki mesajımda ekledim zaten
umarım ordan dinlersiniz..pek sahipli olduğunu sanmıyorum ama benzer sesler mevcut nettede zaten..
açıkca ben telkin olayına pek tatmin olmadım
ama bu kilo verme hususundakini ilgiyle dinleyebilecek kadar kilolarım var belkim işe yarar ttli3
diyerek ilgi gösteriyorum

doğa sesi kuşlar böcekler ağaç dallarının hışırtıları ve arka planlarındada ağır ve yoğun olmayan su sesi olarak daha iyi olur diye düşünüyorum yoksa adminimiz düşünmüş paylaşmış sağolsun..ama umarım başka seçeneklerde gelir merakla uzun zamandır takip ediyorum bu konuyuda su sesine tepkim ondanı :)

neyse umarım bu kadar hoş sohbet insanlar arasında doğa aşığı biri daha çıkarda yararlanırım şu sistemi bide ben denerim bu sayede :)

Doğa sesinde ne olması gerektiği tartışılır... Şahsen ben kuş böcük sesi duymamayı tercih ederim b456 Su sesine bayılıyorum, belki de tekdüze olması dinlemeyi kolaylaştırıyor, dikkatini başka şeye verebiliyor insan. Su sesinden önce klasik versiyonları dinliyordum, delirmenin eşiğine gelmiştim dl67 Bir de normal müzikler inişli çıkışlı olduğu için dinlemesi daha zor, sesi kısık olunca inişler duyulmuyor, sesi açınca da yüksek yerler çok bağırıyor. Bide beynimde devamlı müzik dönüyordu, gece çok uyanıyordum, şimdi su sesiyle çok rahatım. Hiç rahatsızlık vermiyor. Belki de yengeç burcu olduğum içindir ttli3

Kahferengi ' Alıntı:
idea3
arkadaşlar bu sesin doğa sesiyle yakından uzaktan alakası yok insanı anca sinir ediyorrr..
siz tavsiyem daha normal bir doğa sesi ayarlayın bunda sadece su sesi var vede çok can sıkıcı bir şekilde tonu!!

size önerebileceğim bir ses var ama subsionel değil içinizde yetkili olupta beni duyan varsa umarım bu sese göre ayarlayabilirler telkin olayını ben ne kadar dinlediysem fayda etmedi bu sesler umarım buna yüklenirde farkaderim farkı :S

Doğa sesini yenilemeyi düşünüyordum zaten.Bununla ilgili elimde hep su hem kuş civiltilarinin olduğu bir ses var.
Sesler daha yumuşak ve rahatlatıcı...

bu telkinleri dinlerken olumlama da yapılabilir mi?

evet yapabilirsin... onayi

telkinleri dinlerken günlük işlerimize devam edebiliriz.. en büyük rahatlığı bu noktada gizli zaten... super
olumlama meditasyon.. v.b. gibi yapacağımız diğer eylemler telkinlerin etkilerinin artmasına yardımcı olurlar... thumbsanim

sevgiler...
actionsmile

atakan bey merhaba,

yeni düzenlemeler için çok teşekkür ederim. doğa sesli versiyonu indirmeyi istedim ama link çalışmıyor, tekrar gönderme şansınız olur mu acaba ? şimdiden çok teşekkürler

as1966 ' Alıntı:
atakan bey merhaba,

yeni düzenlemeler için çok teşekkür ederim. doğa sesli versiyonu indirmeyi istedim ama link çalışmıyor, tekrar gönderme şansınız olur mu acaba ? şimdiden çok teşekkürler

Link üzerine gelip maus ile sağa tiklayip farklı kaydet yapiniz.

http://www.hayatimdegisti.net/kilo%20verme%20guven%202007%20doga%20hayatimdegisti.com(1).mp3

merhabalar....
Atakan bey,
ben 1 haftdır vakitsizlikten dolayı telkinleri gece dinliyorum.yani uyumadan önce başlıyorum. müzikle dalıyorum.acaba uykudada insan telkinleri alıyormu? bu çok önemli .yaptığım yanlış mı?yani sürekli öyle dinliyorum...
cevabınız için şimdiden teşekkürler...:)

merhabalar... t678

atakan bey yoğun olabilir... ben cevaplandırayım şimdilik...

kesinlikle bir zararı olmadığı gibi... uykuda geçirdiğimiz süre bilinçaltına kayıt yapmak için oldukça elverişlidir...
telkinleri uykudayken de duyarsınız... super

bu vakitleri değerlendirdiğiniz için şanslısınız...

sevgiler... actionsmile

Ay çok sevindim. çok teşekkürler bu hızlı cevap için.şu an acayip mutlu oldum. aslında tahmin ediyordum ama:)))) yinede uzmanına sormalı:))çünkü gerçekten inadığım birşeyi vakitsizliktan yapamamak beni üzmüştü.
tekrar sağolun.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri