kendimden geriyeeee

Ynt: kendimden geriyeeee

dur cerencim bu ne şiddet bu celal girlhaha
özel telkinlerle Atakan bey ilgileniyor. konuyu anlatınca ne yapması gerektiğini bilir o zaten. özel mesajla ulaşabilirsin kendisine. tam bilmiyorum ama 50.000 tlk sanırım .. mevcut tlk kullanılır gerisini Atakan beyle konuşursunuz..
sorularına cevap olmuştur umarım kiss3

tesekkür ederim ablacım ben biraz enerjik biriyimde hemen olsun istiyorum derty (can çıkar huy çıkmaz girlhaha) atakan beye özel msj yolladım bile aklımda daha çok soru var artık atakan beye ulaşınca sorarım yani birtane cdnin içinde 1 tane mi telkin var vs...... sevincli

gazi üniversitesinden ögrenci kayıt formu geldi derty mimarlık fakültesinini çok güzel bir heyecan wave

Tekrar hayırlı olsun. s456 EEE bulaşıklar ne olacak sen okula gidince ben bilmem seni bekler veya yerine birisini bırakacaksın
GÖZÜN AYDIN

tesekkür ederim cedrus tamam bulaşıkları sana bırakıyorum girlhaha ögleden sonralarıda kafedeyim ben yıkarım canım cedrus abim hemende bulaşıkları yıkamayı kabul etti ark5

25889 25889 artık kim tutar seni.. başarılarının devamını diliyorum kiss3

ceren18 ' Alıntı:
tesekkür ederim cedrus tamam bulaşıkları sana bırakıyorum girlhaha ögleden sonralarıda kafedeyim ben yıkarım canım cedrus abim hemende bulaşıkları yıkamayı kabul etti ark5

khkh56 khkh56

hemşooo hayırlı olsun sevincli

ya ben hem sevindim hem üzüldüm simdi günlügüne yazmayım msn de beni bul acil msn acınca tamammı biliyorsun bende gazi universitesi mezunuyum ciddiyim beni bul önemli şeyler konuşcam senle . en büyük uyarıyı yapıyımda
sakına sakın eczacılık fakultesine yanaşma okeymi ve o eczacılık fakultesinin karşısındaki imam hatip lisesine ordan sakın arkadaş edinme 1 dost 1 hemso tavsiyesi en kısa zamandada msn ni aç .!

serkancım tsekkür ederim biliyorum beni nekadar düsündügünü ama benim fakültem mimarlık_mühendislik fakültesi yani eczacılık bize baya uzak biyerde benim bulundugum yerde imam hatip lisesi yok askeriye var onayi tabi özeldende tavsiyelerini alırım super

atakan beye özel msj attım hala cevap gelmedi sadanim ne yapmam lazım?özel cd için benim üniversite açılmadan ders çalışma telkini almam lazım

Şehir dışında olduğum için bazı maillere ve özel mesajlara yanıt veremedim...
Hepsine teker teker yanıt yazmaya başladım...

cerencim, tebrik ediyorum alk78

Umarım kazandığın fakülteyi en iyi derecede bitirirsin.Adına çok sevindim.

Bu sitede kazandıkların senin için çok büyük bir artı. Ve bu artılarla önünde yeni bir sayfa açılıyor.Çok şanslısın.

Başarıların daim olsun... art56art56

evet yavas yavas üniversiteli olma yolunda ilerliyorum çok az kaldı üniversitelerin açılmasına aslında açılmasını çok
istiyorum çünkü evde çok sıkılıyorum üstüme afakanlar basıyo bu sitede olmasa heralde sıkıntıdaan çatlardım b456
bugün sana anlatmak istedigim bişey var günlük suan beni seven ve benden cevap bekleyen 3 kişi var allahım sanki insanlar benim
kimseyle sevgili olmak istedigimi anlarmıs gibi gelip benden hoslanıyolar begenilmek herkesin oldugu gibi benimde hosuma gidiyo ama istemiyorum istemiyorum istemiyorum
kendimi hazır hissetmiyorum hem ask benim için herkesle yasanabilicek bişey degil ve ben yasımın henüz bunlar için erken oldugunu düsünüyorum hangi arkadasıma yakın davransam ve yüzüne gülsem patttt ben senden hoslanıyorum cümlesini duyuyorum ben hayatta bir kişiyi sevmek ve onunlada evlenmek istiyorum belkide buyüzden kimse bana cekici gelmiyo zaten bunlara kafa yorsam sanırım suan üniversitede olmazdım bazen sorun bende mi diyorum arkadasıma bir tane teklif gelsin havalara uçuyo biri bana teklif etsin ben hep endişeleniyorum sanırım okumak bir meslek sahibi olmak benim için herşeyden önde zamanla benim için eniyi olanı beni bulucak biliyorum super

Önceliklerini belirlemiş olman çok güzel Ceren :)) Bu nedenle herkesten farklı davranıyorsun. Bu bilinçli yaklaşımınla ilerde çok çok mutlu olacağını düşünüyorum hismiley

Bu arada kazandığın bölüm çok güzel, tebrik ederim. Okulunu güzel anılarla ve dostluklar kurarak tamamlarsın umarım super

MalloryKnox ' Alıntı:
Önceliklerini belirlemiş olman çok güzel Ceren :)) Bu nedenle herkesten farklı davranıyorsun. Bu bilinçli yaklaşımınla ilerde çok çok mutlu olacağını düşünüyorum hismiley

Bu arada kazandığın bölüm çok güzel, tebrik ederim. Okulunu güzel anılarla ve dostluklar kurarak tamamlarsın umarım super
tesekkür ederim malloryknox ttli3
insallah güzekl dostluk ve arkadaslıklar kurarım bir dosta okadar çok ihtiyacım varki gözüm kapalı güvenebilecegim herşeyimi anlatabilecegim canım kadar sevebilecegim birine çok ihtiyacım var gerçekten super kiss3

sakın cerenm sakınnnn benden sana bi hemso bi abi bi arkadas bi dost tavsiyesi ben sendende kücükdüm asık oldugumda bak ilerdeki halin
örnek: set by bigci
daha sen okuyacaksın aşk nerden cıkdı sonradan icat etdiler onu :p daha bi büyü sonra düşün onu evlenmeyi felan şimdiden kendine bi yol seçmişsin bu yolu sakın bozma ve ilerle ne kadar zorluk olursa olsun. ! her daim yanındayım her zaman arkandayım en ufak bi basının sıkısmasında her daim burda biri var unutma !

bigci ' Alıntı:
sakın cerenm sakınnnn benden sana bi hemso bi abi bi arkadas bi dost tavsiyesi ben sendende kücükdüm asık oldugumda bak ilerdeki halin
örnek: set by bigci
daha sen okuyacaksın aşk nerden cıkdı sonradan icat etdiler onu :p daha bi büyü sonra düşün onu evlenmeyi felan şimdiden kendine bi yol seçmişsin bu yolu sakın bozma ve ilerle ne kadar zorluk olursa olsun. ! her daim yanındayım her zaman arkandayım en ufak bi basının sıkısmasında her daim burda biri var unutma !
ibigci ben istemiyorum asık olmakta ben istemedikçe üstüme geliyolar suan 3 tane arkadasımınki samimiyetine güvendigim insanların bana asık olduklarını biliyorum 3 de farklı yerlerden tanıdıgım insanlar anlıcagın rahat bırakmıyolar istesem sevgilim olsun desem bukadar sanslı olmazdım heralde ama ben ideallerime ulaşmadan sevgili falan istemiyorum merak etme çizgimde devam yürümeye super

canım bi kızı kırk kişi ister ama bir kişi alırmış sen bakma o isteyenlere daha onlarla çok karşılaşacaksın. sen yoluna devam et ki öyle de yapacaksın belli. seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum. 25889
önce kariyer aman ha. önce mesleğini eline al. ondan sonra bak etrafına. o zaman her şey çok daha farklı olacaktır emin ol. seni bekleyen hayat bile farklı olacaktır..... bunlar seni seven bir ablanın kalbinden geçenler sadece...... sapkal89

mücevher ' Alıntı:
canım bi kızı kırk kişi ister ama bir kişi alırmış sen bakma o isteyenlere daha onlarla çok karşılaşacaksın. sen yoluna devam et ki öyle de yapacaksın belli. seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum. 25889
önce kariyer aman ha. önce mesleğini eline al. ondan sonra bak etrafına. o zaman her şey çok daha farklı olacaktır emin ol. seni bekleyen hayat bile farklı olacaktır..... bunlar seni seven bir ablanın kalbinden geçenler sadece...... sapkal89
tesekkür ederim ablacım ttli3 kiss3

aslında çok ilginç bi düzende yasıyorum kız arkadaslarım genelde yaptıgım herşeyi yapmaya çalışır ve kıskanç olurlar bazen arkadasım demek bile gelmiyo içimden allahım çok mu zor bişey istiyorum senden sadece güvenebilecegim ve sevebilecegim bir dosta okadar çok hasret kaldımki etrafımı leş kargaları sardı öss psikolojisini hep atlattım dedim ama megerse üstünü örtmüşüm ben arkadaslıga ozaman veda etmiştim çünkü şimdi ise etrafımı yapmacık insanlar sardı erkeklerinde tek derdi sevgilim ol anlıcagın gerçek sevgi bana suan çok uzakta okadar çok özledimki karsılıksız sevgiyi iyi niyeti insallah üniversitede karsıma iyi insanlar çıkar çünkü buzamana kadar nerde problemli insan varsa benim arkadasımdı artık dogru düzgün insanlar istiyorum gerçekler içinde yasamak istiyorum yapmacıklıklar içinde degil

cerencim aynı durum bende de var maalesef, ne yapsam ne etsem, ağzımla kuş tutsam da adamlara yaranamıyorum ama artık onlarla ilişkimi sınırlandırdım,
dürüst değiller çoğu, hep benim değerimi düşürmeye çalışıyorlar, yapmacık insanlar, bizler ne güne duruyoruz, burdayız. üniversite için de güzel düşün,
olumsuz düşünme hiç. karşıma kendim gibi insanlar çıkacak, iyi insanlar çıkacak de, çekim yasasını uygula, öyle oluyor ben işe başlamadan önce öyle düşündüm, aynı benim gibi insanlar çıktı karşıma, iyi niyetli, temiz kalpli insanlar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri