Kaş sorunu lütfen yardım!!! acil

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Kaş sorunu lütfen yardım!!! acil

ben lise 2 öğrencisiyim. kaşımın ortalarını aldım. çok büyük salaklık ettim. o bölgede fazla kaşolmadıgı ıcın kımse anlamadı .ailem de bilmiyor.işin kötü yanı stresten dolayı yanlardan ve altlardan da biraz aldım. bugun az kalsın anlıyorlardı . cok korkuyorum arkadaslar.sürekli cıkıyor.

ne yapabılırım.? 2-3 kısı sen kaslarını mı alıyosun dedı fark ettıler. korkuyorum artık .

seceneklerim nelerdir neler yapabılırım?

1.Bu yaşta lazer tedavisi olabilirmiyim ailemin haberi olmadan

2.Acaba sadece ortadakileri alsam,yanlarda ve altlarda kendı kendıne denge saglanırmı ve cıkan kaşlar görüntü bozuklugu yaratırmı?

3. hiç almayıp kendı haline bıraksam acaba kaşı ilk aldıgım zaman var olan kaşlardan daha mı fazla birikir yoksa daha mı az?

4.kaşımı aldıgımın belli olmaması icin neler yapmalıyım ve kaşımı aldıgım nasıl belli olur?

ne yapmalıyım arkadaslar bir yardım edin. her geçen gün bataklıga batıyorum. bir öneride bulunun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri