Karate Editörü Cengiz Deniz Hakkında...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Karate Editörü Cengiz Deniz Hakkında...Cengiz Deniz, 01.02.1963 Horasan Erzurum doğumlu 4. Dan Milli Karate Antrenörü. 10 yaşında yer jimnastiği ile sporla tanıştı ve bu arada bir süre boks eğitimi aldı. 12 yaşında Recep Kaçan Antrenörlüğünde karate sporuna başladı. Daha sonra sırasıyla Derya Özyurttaş, Rıdvan Gümüş ve Sıhhan Hakkı Koşar (7. Dan) gözetiminde karate eğitimine devam etti. 1982den itibaren musabık-antrenör olarak kuluplerde sporcu yetiştirmeye başladı. 1993 yılında Karate Antrenörleri Derneğinin kurucu üyelerinden oldu. 1994den itibaren başkanlığını yapmaya başladı. 1991 yılında Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığınca açılan 1 Kademe Antrenör Yetiştirme Kursunu tamamladı. 1993de kulüp dışında özel dersler de vermeye başladı. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu ile İstanbul Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa açmış olduğu 4 aylık Özel Güvenlik Kursunu tamamladı. 1997de Karate Milli Takımı Antrenörlüğü görevi yaptı.1999 yılında tekrar GSGM Eğitim Dairesi Başkanlığının açtığı Antrenör Yetiştirme Kurslarından mezun olup 2. Kademe Antrenörlüğe yükseldi. Antrenörlük hayatı boyunca çok sayıda başarılı sporcu yetiştirdi. Milli takıma sporcu verdi. Şu anda İstanbul Karate.Do Spor Kulübünün kurucu üyesi olarak Teknik Direktörlük görevini yürütmekte.

Başarıları: 1980-1994 Yılları arasında

Türkiye Ferdi Müsabaka Şampiyonluğu

Türkiye Takım Müsabakaları Şampiyonluğu

4 kez 60 kilo Ferdi Müsabaka İstanbul Şampiyonluğu

İstanbul Büyükler Takım Şampiyonluğu

Türkiye Gençler Kata 3.lüğü

5 kez İstanbul Büyükler Kata 3.lüğü

İstanbul Büyükler Takım Kata 3.lüğü

Almanya Kulüpler arası Turnuva Takım Şampiyonluğu

Almanya Kulüpler arası Turnuva Takım 2.liği

1-2-3.lük derecelerinde toplam 100 Madalya

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri