iyiki doğdun shamanicim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: iyiki doğdun shamanicim

sevgili shamanic bende istiyordum böyle renkli resimli mesajlar göndermek ama beceremedim nerden aldılar nasıl yaptılar hiçbir fikrim yok dusun zatende internetten çok anlamıyorum khkh56 kiss3 kiss3

1095726165dogumgunu02sj0.jpg

sevgi yumağında şaman oldun yaw 44 şaşkın blook artist şaman dlckrn

canım pisim cat56 sen bitanemizsin tatlım.. sevincli

yeşilim resimlerle çok güzel oluyor mesajlar evet tatlım ama sizlersiniz o resimlere de kelimelere de anlam katanlar.. ark5

onun için yolladığınız tek bir harf bile olsa benim nazarımda çok kıymetli canım..

hepinize tekrar teşekkürler.. kiss3

sevgiler..

geburtstag.gif

nice güzel mutluluk dolu yıllar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri