iyi ki doğdun bengusu

aybükem

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
nice yıllara sağlık, mutluluk ve bolluk sürekli peşinden gelmesi dileğiyles456

doğum günün kutlu olsun bengusu nice yıllara inşallah her şey gönlünce olsun :))

dogum günün kutlu olsun
yasantin güzelliklerle dolsun...

gönlünde güzel olan hakkında hayırlı olsun... nice yıllara bengusu.....

yaşgünün kutlu olsun sevgili bengüsu, yeni yaşın sana bol bol huzur getirsin inşallah.kuru kuru huzur olmaz ama... para, sağlık, aşk ve farkındalıklar da getirsin:) sevgi ve ışıkla kal... t678

Mutlu Yıllar. Yeni Yaşının Sana Mutluluk Huzur Sağlık Bolluk ve Bereket Getirmesi Dileklerimle

Bengüsu'm doğum günün kutlu olsun bitanem iyiki doğdun........ =))))))

Mutlu yıllar sevgili Bengusu;
Huzurlu,mutlu,bolluk ve bereketle dolu sağlıklı bir ömür diliyorum.
Sevgilerimle actionsmile

O0canım benim..
ben bir süredir giremiyorum siteye girdiğim zamanda bakıp kapatıyorum..
inşallah iyisindir...
sevilmek ne güzel değil mi?
ben de bil seni çok seviyorum..
dilerim ki sonsuza kadar hep mutlu ol...
rüzgarın kızı

5.gif

herkese canı gönülden teşekkür ederim iyiki varsınız beni çok mutlu ettiniz hep mutlu olasınız sevgiyle mutlu kalıny789

Canım benim,biliyorum geç kaldım utananadam

Doğumgününü en içten duygularımla kutluyorum..kiss3

Yeni yaşının sağlık,mutluluk, bolluk-bereket ve başarılar getirmesini diliyorum..k8908

Nice senelere..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri