İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurdahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar arkadaslar,
akşam her kim ne dilemişse gerçek olsun.... yurdahalcım ilgin sevgin ve yüregin için çokkkkk teşekkür ederim
okadar çok kişiyi bir araya topladın ki bütün senin için hayırlı olarak istedeğin herşey gerçekleşsin.
redflowercim senin de bütün tekkiklerin temiz çıkacak biliyorsun. saglıklısın, mutlusun rahatsın, tertemizsin .....

herşey hepimiz için güzel olacak...
sevgimle kalın.

Teşekkür ederim Bayşegül,

Haftaya Perşembe tekrar buluşana kadar, isteğiniz üzerinde biraz düşünün. İsteğiniz kalbinizden mi geliyor? Yoksa sadece beyninizden mi? KAlbimizin yaydığı rezonanslar, her zaman beynimizden yayılan rezonanslardan daha güçlü olacaktır. Kalbimizin istediği gerçek isteğimizdir her zaman. İsterken lütfen bunu göz önünde buludurun.

Ben isteklerimde hep kalbimin sesini dinliyorum. O hiç yanılmıyor.

Sevgiyle kalın

yurdahalcım
çok haklısın kalbimizin sesi hiç yanıltmıyor

y789 Bozmadım emarı geldim arkadaşlar, hastahaneden süper temiz sonuçlarımı alınca üzerine cennetin içinde bir günlük tatil yaptım işte geldim.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kiss3 Turp gibiymişim, ama arada sırada tatile ihtiyacım varmış sevincli

Bu Perşembe ben de sizlerleyim.

Teşekkür ederim Yurdahal'cım ark5

Yalova'da bir cennet köşesi buldum ben, zor bıraktım geldim bugün. Kısmet olursa Eylül gibi uzun bir tatil için yerimi ayırttım :) Toplanalım gidelim hep beraber.

Hepinize merhaba uzun zamandır bende olumlama , çekim yasası vb. konularla ilgileniyorum. Ve toplu enerji birleşimi ile çokşey başarılabileceğine yürekten inanıyorum. Bende perşembe akşamları sizlerle birlikte olmaktan zevk duyacağım. Sevgiler...

bu akşam toplanıyormuyuz ?

forumda ve konularda yeniyim :)(: , bu başlığı yeni keşfettim, benim ilk deneyimim olacak..

saman hosgeldin
herhafta perşembe yi cumaya baglayan gece saat 00.00 da hep birlikteyiz
herkesin dilekleri kabul olsun.......

bu harika :)

görüşmek üzere o halde

teşekkür ederim
sam :)(:

Arkadaşlar!perşembe günlerini çok seviyorum,geçen hafta tüm varlığımla katılamadım ama bu hafta enerji ayarlarımı yapmaya başladım şimdidennsevinclibende isteğimi seçiyorumm...tayinimizin (bu ben ve ailemin isteğisevincli)istanbulaa çıkmasını seçiyooruuummcilgin897,hepimizin hayatında bolluk ,bereket ve bol paranın wink77,çoğalmasını seçiyoorummm,ayrıca sağlıklı olmayı tabii herşeyden önceesmil56,hepimize güzellikleerr...

Nihayet ben de katılıyorum bu akşam:)

benim için de para isteseniz be şekerler? borç gırtlağa dayandı!
kahvesmiley

slm bende aranızda yeniyim gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık

Evet isteklerimizi hazırladık değil mi? Yaklaşık 45 dk.sonra hep birlikte çalışmamıza başlayacağız. Saat tam 00:00'da.

Bu hafta çalışmaya başlarken hep birlikte aşağıdaki imgelemeyi yapalım mı? Ne dersiniz?

Çalışmaya başlarken yavaş ve derin nefes alıp verin. Her nefes alışınızda bedeninize tepe çakranızdan bembeyaz ışığın girdiğini ve her nefes verişinizde bu ışığın bedeninizin içinde yayıldığını imgeleyin.

Birkaç nefesten sonra, tüm bedeninizden, özellikle avuçlarınızdan dışarıya bembeyaz bir ışık yayıldığını hayal edin.

Avuçlarınızı, birbirinden yaklaşık 15-20 cm mesafede, göğüs hizasında, avuç içleri birbirine bakacak şekilde tutun. Avuçlarınızdan akan ve çarpışan enerjinin gücünü imgeleyin. Bu ışık, enerji yaratım gücünde (çekim yasası) kullanacağınız malzemeniz olsun.

Bu çalışmayla yaratıcı enerjinizi harekete geçirmiş olursunuz. Bu aşamadan sonra isteklerinize odaklanın. Avuçlarınızın pozisyonunu meditasyon süresince değiştirmeyin.

Hepbirlikte aynı çalışmayı yaparsak, ortaya çıkan güç muhteşem olacaktır. Çünkü bedenlerimizden yayıldığını imgelediğimiz beyaz ışık, çalışma yapan tüm arkadaşlar arasında kuvvetli bir bağ oluşturacaktır. Ayrıca evrenden aldığımız bu enerji bizimle birlikte kalacaktır.

Sevgiler
Yurdahal

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri