İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurdahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel bi yöntem bende yapmaka istiyorumo gün.

merhaba bende sizinleyim
insallah bu akşam çok büyük enerji kitlesi olacak

Bugünde yapıyormuyuz arkadaşlar.

blissykoştum ama yetişemedim arkadaşlarrt67,bende araya sıkışcaktım ne güzelsevincli,yapılmış sanırım...sevgileractionsmile

Yetiştin Gülpor'cum sevincli Her Perşembe gecesi 00.00 da yapılıyor, yani tam gece 12.00 de.

Ben bu hafta katılamıyorum maalesef. Ama benim için de güzel şeyler dileyin olur mu?

Yarın Bursa Tıp Fakültesinde beyin emarı taramam yapılacak, güzel sonuçlar almak istiyorum. Dualarınızı, iyi dileklerinizi bekliyorum, sevgiyle kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

senin için dua edeceğim redflowers...

actionsmile
Yetiştin Gülpor'cum sevincli Her Perşembe gecesi 00.00 da yapılıyor, yani tam gece 12.00 de.

Ben bu hafta katılamıyorum maalesef. Ama benim için de güzel şeyler dileyin olur mu?

Yarın Bursa Tıp Fakültesinde beyin emarı taramam yapılacak, güzel sonuçlar almak istiyorum. Dualarınızı, iyi dileklerinizi bekliyorum, sevgiyle kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.
Öylemi girlhaha,çok sevindim yetiştiğime,dualarım ve iyi dileklerim en çokta senin gibi yüreği güzel insana...

BU HAFTA BENDE KATILIYORUM ARANIZA SEVGİYLE KALIN

Arkadaşlar;

Her Perşembe gecesi olduğu gibi, bu hafta da ben aranızda olacağım. Hadi bakalım, bu hafta sağlam bir kalabalık bekliyorum. Benim, çalışmaya başladığımız günden beri birçok isteğim gerçekleşti.

Sevgili Redflowers'a ve sağlık problemi olan tüm arkadaşlarımıza, kalbimizden akan yeşil renkte şifa enerjilerini bir kaç dakika yolladığımızı imgeleyerek başlayalım çalışmalarımıza; ardındanda isteklerimize odaklanalım.

Hepinizi çok seviyorum.
Yurdahal

Canımsınız sizler benim ark5

Gönderdiğiniz tüm şifayı sevgiyle kabul ediyorum ve katlanarak sizlere geri dönmesine niyet ediyorum. Cumartesi akşamı sizlere çok sağlıklı olduğum haberlerini vermek için can atıyorum.

Sevgilerimle kiss3

sayın Yurdahal;
nasıl yaptığınızı tam olarak anlatır mısınız? hep beraber dua etmek ya da imgeleme yapmak gibi mi?
nasıl olduğunu anlayabilirsem ben de katılmak isterim..(başka çare kalmadı, kendi başıma çekemiyorum parayı pulu!) sevincli

redflowers geçmiş olsun iyi dileklerimiz ve pozitif enerjimiz seninle...bu akşam bende varım actionsmile yarın çok çok önemli bir görüşmem var her an hayatımın 1 yılı rezil de vezir de olabilir yapacagım görüşmenin lehime sonuclanması ile alakalı :( bendende iyi dileklerinizi lütfen eksik etmeyin arkadaslar

blissyEkip hazırmı arkadaşlarsevincli,son enerji ayarları yapılsıny789parayı çekelim bu gece lütfeeenwink77

Sevgilerimle.
güzel sonuçlar alacağına eminim ......gözün aydın sonuçlar süper harika ..bunu düşün arkadaşım

sayın Yurdahal;
nasıl yaptığınızı tam olarak anlatır mısınız? hep beraber dua etmek ya da imgeleme yapmak gibi mi?
nasıl olduğunu anlayabilirsem ben de katılmak isterim..(başka çare kalmadı, kendi başıma çekemiyorum parayı pulu!) sevincli
sevgili siyahça kendi başıma çekemiyorum parayı pulu dersen çekemessin çeken biri olarak sana tavsiyelerimi söyleyeyim . parayı iste ama niye istediğini belirt yani konuyu aç istiyosun ama ne yapacaksın değilmi..hatta bi kağıda yaz kendine bir banka defteri yap istediğin gibi doldur ama ne yapacağını da yaz ufaktan bi başla bakalım ben sana güveniyorum çekeceksin parayı yoksa burda olmazdın BAŞARILAR

redflowers geçmiş olsun iyi dileklerimiz ve pozitif enerjimiz seninle...bu akşam bende varım actionsmile yarın çok çok önemli bir görüşmem var her an hayatımın 1 yılı rezil de vezir de olabilir yapacagım görüşmenin lehime sonuclanması ile alakalı :( bendende iyi dileklerinizi lütfen eksik etmeyin arkadaslar
VEZİR OLMAN DİLEĞİYLE TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN...

sağlık sorunu olan arkadaşlara,bu gecenin enerjisiyle acil şifalar diliyorumkrz56
sevinclisonracığıma, para sorunu olan herkese bol para diliyorum arkadaşlar actionsmileiyi geceler

geç kaldım ama yinede yapacağım.... derdim malum kilolarım..
redflower cığım eminim beynin sitedeki paylaşımlar yüzünden pırıl pırıldır........(umarım emarı bozmazsın. ).... geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri