İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurdahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yurdahal hanım..
tek bir dileğimizi "oldubil"eceğiz yoksa beklentilerimizi sıralayabilir miyiz:)

Oldu Bil

Arkadaşlar o blog hepimizin, istediğiniz kadar dileyin. Kısıtlaması olmayan bir alan olsun istedim. Sadece dilekleriniz şimdiki zamanda olsun ve içinde olumsuzluk ekleri geçmesin o kadar.

bazen böyle hassas tarafım çıkıveriyo Yurdahal'cım ya tuh788utananadamutananadamutananadam
şimdi anladım ve çok haklısın.benimde kafam karışmıyo değil bazen.senin yazıların süper.bundan 6 ya da 7 ay önce okumuştum hepsini sitende.bana çok yardımları oldu hemde çok.

gelelim yarına.yine çok güzel bir enerji olucak sevincli .şimdi ben de bloğa girip dileğimi yazayım hemeny789

sevgiler.

sevgili yurdahal sana yazdıkların konusunda sonuna kadar katılıyorum haklısın bir çok yöntem var ve bende uzun bir zaman ne yapacağım konusunda bocalamıştım hala birçok şeyi oturttum diyemem ama şükürler olsun en azından her gece olumlamalarımı yazmadan yatmıyorum.

sevgiler

956kBuğün perşembe yuppiii 956k

evrene bağlanmanın linkini verebilirmisin yardahalcım ben okumamıştım okumak istiyorum
sevgiler teşekkürler

Sevgili Tiriniti,

Çekim yasası bölümünün başında sabit konular vardır.

Evrene Bağlanmayı Yeniden Hatırlayın I veII ben henüz foruma üye değilken Mücevher arkadaşımız tarafından yayınlanmış. Muhakkak okumuşsundur diye düşünüyorum.
Benim sitemde (www.astroistanbul.com) ise yazıları arşiv bölümünde bulabilirsin.

Sevgiler
Yurdahal

Sevgili sanemce ,
çok teşekkür ederim çok iyi oldu...
sevgilerimle kiss3

teşekkür ederim yurdahalcım
sevgiler kiss3

iyi akşamlar arkadaşlar. bende siteye daha önce üye olmuştum ve siteyi özelliklede çekim yasası konularını takip etmek hoşuma gidiyordu.geçen hafta meditesyonu kaçırmıştım ve çok üzülmüştüm. neyseki her hafta varmış bu günü dört gözle çektim. bende aranızdayım. ve herkesin dileği olsun diyorum. sevgili yurdahal sanada çok teşekkür ederim böyle bir çalışma başlattığın için.

yurdahal saati mi yanlış yazdın yoksa ben mi anlayamadım tam 12 yi vurduğunda olmayacak mı?

yurdahalcım ben sabırsızlıkla bekliyorum.....

sanki 0 ları fazla gördüm gibi geldi bana şaşırdım herhalde,kusura bakma.yanlışlık olmasın istedim...

ben hazırım bekliyorum yine içimi heyecan kapladı ve yerinde duramama.:))
sevgiler hepinize.

hepinize kucak dolusu sevgiler, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum veeee hepinize teşekkür ederim
"BEN HAZIRIM ,ALICIYIM, MÜTEŞEKKİRİM VE ÖYLE OLSUN

Sevgilerkiss3

yurdahancım ilk önce sana ve diğer katılan katılamayan arkadaşlara teşekkür ederim bana bu hazzı yaşatığınız için gene muhteşemdi...bu sefer geçen haftaya nazaran daha çok hissettim...tek kelime ile mükemmelllllll

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri