İstanbul'da Bir Sohbet :)

Çok sıcak bir ortamda yeni dostlarla çok güzel bir sohbetti wave

En kısa sürede tekrarlamak üzere çok teşekkür ediyorum herkese ,çok sevgilerimle kiss3

Hoş, keyifli birgün geçirmişsiniz.Hepinizin adına sevindim.Ben yanınızda olamadım maalesef..Shamanic' e özelden gelemeyeceğimi bildirmiştim..Selamlarımı almışsınızdır kendisinden..Artık bir dahaki sefere..
Katılan arkadaşlara ben de teşekkürlerimi sunuyorum..
Bu arada Eft ve diğer tekniklerle ilgili deneyimlerimizi paylaşmak adına bir konu açılacağından seminerde bahsedilmişti sanırım.
MüminOKAN'ın dediği gibi bunları paylaşabiliriz..

Sevgiler..

merhaba arkadaşlar.
sertifikalarınız bende. uygun bir arada toplantı ayarlanıp buluşmada verebilirim.

Bugün kayıt oldum. Kimsecikler yok.

Hoş geldiniz. Maalesef biraz durgun ancak sizlerin de katılımıyla tekrar canlanacaktır.

Bugün kayıt oldum. Kimsecikler yok.

hoş geldiniz. herkes buralarda. Ben gelenlere hoş geldin demiyorum. çünkü tanışma sayfasına bakın her gelen merhaba diyor ve bir daha gelmiyor.

Hoş geldiniz. Belki de yanlış bir yerden yanlış bir şekilde başlamışsınızdır. Sohbet bulabilir misiniz bu forumda en azından kalabalık olmayan gruplar içinde belki bulursunuz ama daha çok bilgi bulabilirsiniz. İnsanların soruları ve onlara verilmiş cevaplar bulabilirsiniz. Telkinleri keşfedebilirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri