İşitme Engelliler Telkin Dinleyebilir mi????

yeni bir hayat

Super Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Atakan Bey, bir sorum var..

Sitede bu soruma karşılık bir cevap göremedim..Açıklamalarınızda telkinlerin belli bir frekansta duyulabildiği yazıyor.
Çevremde işitme engelli olanlar var.. Acaba telkin dinleyebilirler mi?..
İslam inancına göre ölenlere bile telkin verilirken,duyamayan birinin de dinleyebileceğini sanıyorum.. Tabii ki benimki bir sanma..Bilgilendirirseniz sevinirim..

Şimdiden teşekkürler... actionsmile

Ynt: İşitme Engelliler Telkin Dinleyebilir mi????

yeni bir hayat ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
Atakan Bey, bir sorum var..

Sitede bu soruma karşılık bir cevap göremedim..Açıklamalarınızda telkinlerin belli bir frekansta duyulabildiği yazıyor.
Çevremde işitme engelli olanlar var.. Acaba telkin dinleyebilirler mi?..
İslam inancına göre ölenlere bile telkin verilirken,duyamayan birinin de dinleyebileceğini sanıyorum.. Tabii ki benimki bir sanma..Bilgilendirirseniz sevinirim..

Şimdiden teşekkürler... actionsmile
İşitme engelliler telkinleri duyamazlar.Ancak belli bir ölçüde işitme kaybı olan kişilerin telkinlerden faydalanma ihtimalleri vardır.

Ynt: İşitme Engelliler Telkin Dinleyebilir mi????

Teşekkürler, hızlı cevabınız için..
Bu konuda da mahrumlar diyorsunuz yani..Hayatta şükredecek çok şeyimiz var 96

Bir de,üstteki mesaj içeriği neden hep bende görülüyor?Bir açıklaması olan var mı?..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri