İlginç (sırlı) olaylar paylaşımı...

yaprakk

New member
0
HD RANK
Katılım
7 Şubat 2008
Mesajlar
96
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Yaş
2025
Şimdilik, bir tane örnekle başlayayım yaşadığım ilginç bir olaya...

Bir gün arkadaşımla yemek yemeğe gittik lokantaya.(sürekli gittiğimiz bir yerdi ve hep aynı masaya otururduk.)

Yine,arkadaşım tam masamıza yöneldi ki.(hatta oturdu.)Ben bu sefer başka yere oturalım dedim.Tamam dedi.

Benim dediğim masaya oturur oturmaz,tam eski masamızın bulunduğu yere koca bir cam düştü.Arkadaşımla ikimiz dehşet içinde baktık.(hani vardır ya lokantalarda büyük süs camlar...)

Arkadaşım bana iyiki oraya oturmamışız dedi.Eğer otursaydık,arkadaşım resmen parçalanmıştı...Ucuz atlattık...
 
Ynt: İlginç (sırlı) olaylar paylaşımı...

Yaprak anlattıkların gerçekten çok ilginç ve etkileyici..

6. Hissinin gücü gerçekten büyük bir talihsizliği önlemiş. Hani derler ya verilmiş sadakanız varmış diye.. Sanırım aynen öyle..
 
Ynt: İlginç (sırlı) olaylar paylaşımı...

bazen hayatımızda açıklayamadığmız şeyler olur... alışkın olduğunuz işleri yaparken, bazen içgüdülerimiz bizi uyarır.. mesela ben uzun yürüyüş yapmayı çok seviyorum... genelde aynı yoldan yürürüm. Ama bazı zamanlar biraz yürüdükten sonra canım farklı yoldan devam etmek ister... inatlaşmam kendimle hemen yolumu deiştiririm.

eğer pozitif biriysen içgüdülerine güven...
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst