Her yeni güne 1 tane...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
``Insan dusundugu seyi sonuna kadar dusunemedigi icin dusunur aslinda``- Goethe-

Eh, benim yazıma teşekkür etmiyorsun,
Ama benim yazıma katıldığını söylediğin kendi yazına teşekkür ediyorsun y789 sevincli

Gerçi mantık açısından evet. Arabayı iteni itiyorsun gibi y789

Dilsiz ol, yalancı olma..!

Dilsiz ol, yalancı olma..!
Güzel soz. Teşekkürler.
Ama Kalem ve Klavye çıktıktan sonra artık dilsizler de yalancı ola biliyor malefes.
O sebepten atasözünü de güncellemeliyiz.
Dilsiz, Elsiz ol, yalancı olma sevincli

"Soruya verilen cevap çoğalınca doğru gizli kalır." Hz. Ali

bazen ulaştığımız cevaplar yeni sorulara neden oluyor...

su gibi ol..

bruce lee

***Peygamberimiz demiştir ki: ``Her kim sırrını saklar ise çabucak muradına erişir. Tohum toprak içinde gizlenince, onun gizlenmesi, bahçenin yeşillenmesi ile neticelenir``. ( Aşk en büyük sırdır. Muradına ermek istersen sırrını sakla Can! )

Haksızlığın önünde eğilmeyiniz, çünkü hakkınızla
beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Hz. Ali

Bir çarpışmada, binlerce adamı yenebilirsiniz, ama kendini yenmek fetihlerin en değerlisidir.
-Lao Tseu-

***daima olumlu düsünceyle yasama dilegi ile***

Ben bir garip insanım...
Ne tahtım var, ne tacım...
Tut elimden Allah'im...
Yalnız sana muhtacım...

Necip Fazıl Kısakürek

Ben Kimsenin Canını Yakmadım;
Onlar Benim Ateş oLduğumu Bile Bile Geldiler. !

Kimlere eğitimli diyeceğim?

"Ben öncelikle koşullar tarafından yönetilmek yerine onlara egemen olan,
Her fırsatı yiğitce karşılayan ve zekice hareket eden,
Tüm iş ve ilişkilerinde onurlu olan,
Huysuz kişilere ve olumsuzluklara iyi yaklaşan,
Ayrıca zevklerini kontrol altında tutan ve talihsizliklere boyun eğmeyen,
Başarıyla şımarmayan insanlara eğitimli derim.''

Sokrates

Evet. Güzel söz.
Ama Gine de "Diploma" denilen kağıt parçası önemlidir. Herşey değilse de önemli. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri