her bir telkini mi 8 saat dinlemem gerek?

yetti73

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar. ben 2 haftadır telkinleri gece gündüz dinliyorum. çok az etkisi oldu ve bu etkinin arttığını farkediyorum. Ancak acaba bir yerlerde hata mı ettim diye düşünüyorum.

dusun2SİTEDE TELKİNLERİN 8 SAAT DİNLENİLMESİ GEREKTİĞİ SÖYLENİYOR. BU HERBİR TELKİN İÇİN Mİ. YOKSA TOPLAM HEPSİ OLARAK MI?

ilginiz için teşekkürler..kahvesmiley

Toplam olarak günde 8 saat oneriyoruz.Ancak daha az da olabilir 8 saat şarti yok.
Dinlediğiniz hoparlor cok küçük olmasın buna dikkat ediniz.
Cep telden dinlemeyiniz.

Atakan bey birde kulaklıktan dinlemek daha iyimidir? Araştırdığım bir çok kaynakta subliminal mesajların kulaklıkla dinlenmesi öneriliyor.

Birde benim telkinleri dinlediğim 2 artı 1 hoparlörüm var netbook kullanıyorum içindeki ses kartı on bard bir problem yaşarmıyım telkinlerde. Birde Ritmotrans, Subliminal konusuna böyle bir etki söz konusu olabilir mi?

Sorumun cevabını alamadığım için konuyu güncelliyorum.gulensmiley

,sevgilerimleactionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri