hayattan yorgun bir kızın hikayesi

hawanur

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben siteye yeni katıldm dert ortağı olacak birini arıyorum yanlış anlamayın sadece birilerinin beni duymasını istiyorum çok doluyum lütfen yardım edin

Merhabalar hawanur;actionsmile

Yanımıza hoşgeldiniz vien1

merhabalar hoşgeldiniz
burası hayatdan yorulanların tutunabilecekleri yegâne bir yer. . iyiki burdayım diyeceksiniz emin olun. .

hoş geldin hawanur aramıza. doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

hoşgeldiniz.
paylaşımlarnızı burada da yapabilirsiniz.
hepimiz dinleyebiliriz.

sapkal89

Hawanur merhaba canim bende yeni uyeyim guzel bir site bende degisimler var bir hafta gibi kisa surede ben inanarak dinliyorum kendimdeki gelismeler beni sasirtiyor hatta korkutuyor music45dusun2

hg niz sizi yoran sebepler ne ise bi an önce bunların yerini sizi hayat dolu yapacak nedenler alır umarım,benim içinde geçerli tabi ki(:

hoşgeldiniz aramıza,önce kendinizle konuşmanızı önerirrim size,dürüstçene ama,kendinizi kandırmadan,daha doğru tespitler yapabilirsiniz bu şekilde,ondan sonra çözümleri görmeye başlarsınız zaten :):)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri