Hayatımdeğişti'de hangi takımın taraftarı daha çok?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Novos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    63
bende cimbomluyum yaaaaaa

Loewe_Tier.jpg
en büyük cim bom

Ankete Bursaspor eklenmiştir arkadaşlar. 2. olarak konu içindeki cevap niteliğinde olmayan tüm msjlar temizlenecek. Beğendiğiniz mesajlar için iyi ki varsın butonunu kullanabilirsiniz.

Sevgiler superxy

En büyük fenerbahçe..Tam bu konuya bakarken kardeşim fener atkısı getirdi.:D

takımım gibi varmı beaa...en buyuk galatasarayyy ..buyuk tektırr oda bizimdir...

evet, forumun %50'si (ben de dahil) sarııııı--kırmızıııı. . Kalanı da''diğerleri'' paylaşıversinler caniiiiimmmmm :D :D :D

uA k8908

zuhahaaaa :D Bi GS'li tüm diğer takımlara bedel. . Öhöh, hıh!! :D :D

bjksmile krzm67

BEŞİKTAŞ

ahh cnm takımım nasılda içimi ısıtıverdi bi anda f678h

BEŞİKTAŞ wave44wave44wave44

FENERBAHÇE

FENERBAHCE

ben şimdi üye oldum arkadaşlar....herkese mrb

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri