Hayatım degisti keking :D ecem18

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
komik oldumu bilmem ecem18 le msnde konusurken aklıma acayip bişey geldi işte vakit geçsin diye bişeyler yaptım ecemi bir az kekledim :d sadece o gülsün diye yapmısdım ben bu videoyu o foruma ekle diye ısrar etti bizce komik oldu valla ecem18 gülme krizine girdi

yalnız ufak bi teknik sorun var video 9 dakka cıkdı :D bende anlamdım videyo tekrara basdan yapmaksa olmaz o anı o sıcaklıgı yasatmaz tekrar yapmak o yuzden orjinal haline bırakdım dokunmadım video dondugu zaman ileriye dogru sardırın saten komik olan anları sonları :D ben txt ye maddeler yazıyorum 5. maddeden itibareni saten adamı gülme krizine soquyo :D buyrun video burda

http://video.google.com/videoplay?docid=2092791240489353315

Ynt: Hayatım degisti keking :D ecem18

ececim seni kırmayım diye ekledim :d yaa harbiden berbatttt ötesi yapmısımmmm teknik bi arızada oldu saten :D eklemecekdim o kadar ısrar ettinki :D ekledim bende ehuehue:D amaaaa bu deneme idi

ben bu keking olayını sardfım korkun benden her an birinizi kekleye bilirim ,:d ama ben orda baska bi şey yapıcakdım sana olayın espirisi oydu :D

ahhh bigci ahhh birdaha seninle msnde konuşurken on kere düşünücem acaba yinemi kekliyor diye:)

ya sen dva et program hata verdi ben yarıda kesdim ben baska sekilde kekleyecekdim seni :d

planım splimt camla bi kıza bürünüp ben kızdım aslında zehra benim tam tersi oldu serkan beni aldatdı felan diye seni dumur edip gülecekdim ama program hata verdi sonra bende lean video cekiyoz videoyu bozmayım diye eskiden yaptıgım sallamasyon bişey geldi aklıma onu uydurdum ben sakasına gösterdim sana sen koy koy diyince koydum bende :D ama komikdi gerçekden :D bu arada sen splimt cam ne bilmiyon demi yakında seni dumur edicem hemde coqqq yakında :D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri