Genel Kullanım Rehberi

Sitede okudum 2.haftdan sonra suçluluğu çıkartıp başka bi telkin eklememiz gerektiği söyleniyordu ben de bu yüzden öyle yaptım,bir de ben sürekli kendimi suçlayan biriyim ve bu his halen geçmiş değil,en iyisi suçluluğu tekrar ekliyeyim ben.:)

Nereye kopyaladıkça anlamadım ne demek istemediğini??

Acaba bu telkinleri müziksiz halde nereden indirip dinleyebilirim? Ve bu telkinlerin sesini duyabileceğim ayrı bir yeri var mı?

Maksadım ben başka bir şeyle ilgilenirken ve müzik çalmadan bir şekilde etrafımda telkin devam etsin. Ve ne dinlediğimden emin olmak için yazılı metin dışında bir de sadece telkinin verildiği sesi duymak istiyorum.

Bir şey merak ediyorum şimdi bu telkinler sadece psikolojidemi yararlı yani mesela derslerdede işe yarayabilirmi? ...bilinç altına tarih ders konuları anlatılsa mesela yada edebiyat vs..:D :D öğrenilebilinirmi ??

Şimdi matematik ders (konu anlatım videosu) izlerken aklıma geldi...(ÖSS ye hazırlanıyorumda:) Dersi dinlerken alta şu doğa sesli sınav jeyecanından kurtul müziğini koydum sanki akarsu kenarında ders çalışıomuş gibi oluyorum :D :D işte aklıma şey geldi şimdi matematikte yada diğer derslerde sözel sayısal karışık ders videosu izlerken alttan da zihnin açık çok kolay ve iyi anlıyorsun..tek okumada yada tek dinlemede anlıyorsun gibi telkinler veren bir müzik dinlesen örneğin doğa sesi :D çok yararlı olmamı??Sizden böle bir müzik yapmanızı Rica ediyorum alttan alta Zihnin açık algıların kuvvetli falan desin :D yaparsanız çok memlun olurum şimdiden çok teşekkürler :D

SELAM
BEN 2 HAFTADIR YENİ WERSİON EGO VE SUCLULUK DİNliordum
bu hafta eskileri dinlemeye başladım bi zarrarı olurmu
şöyle
ego sucluluk sos.arttırıcı 3 ünü dinlemeye başladım bunların süresi onlardan
yarıyarıya az daha erken etki görürüm die düşündüm yardım???
yoksa yeni wersionlara dewamıı etsem??ooo67

merhaba..telkinleri dinlmeye bu gün başlamayı düşünüyorum ancak bir sorum var...direk sigarayı bırkmaya destek telkiniyle başlayabilrimiyim..yada ona destek olarak hengisini dinlemeliyim..cvp verirseniz çok sevinrim hemen başlamak istiyorum çünki..

Su an listemde; Ego-doga, Ego-klasik, sucluluk-doga, sucluluk-ego ve son olarak mutluluk telkinini ekledim.. acaba fazla mi arkadaslar? ve iki egoyu yada iki suclulugu ardarda dinleyebilirmiyim.. bu konuda acil cevap yazarmisiniz arkadaslar...

Zaten soylediginiz sirada dinliyordum... geceleri doga seslerini dinliyorum cunku rahatsiz etmiyor insani... dinlemeye dun basladim.. gece ve gunduz tamamen doga seslerini dinleyebilirim demi...? illa klasik filan dinlemek gerekmiyor kisisel tercih oldugu icin sanirim... birde zaten butun muziklerde icerik olarak telkinler ayni... daha cabuk veya daha uzun sonuc almamda bir etkisi olur mu sizce... ego-doga, sucluluk-doga ve mutluluk telkini gece gunduz dinlemeye calisiyorum...

Listemde ego-doga, sucluluk-doga ve mutluluk telkini(o da doga) gece gunduz dinlemey calisiyorum.. ve hiz kesmeden iki hafta filan dinledikten sonra kendine guven telkini ekleyip suclulugu cikarsam mi dusunuyorum yada cikarmam... Kesinlikle haklisiniz bende ilk dinledigimde gecen haftaydi sanirim kendimi cok mutlu hissettim o an ve kendi kendime gulmeye basladim acikcasi.. benimde ilk dinlememde etki etti.. pazar gununden beri devamli dinlemey calisiyorum... ve gecen gece uyurken de dinledim.. sabah unv ye gidince daha farkli gorundugumu hissettim.. cogu kizin gozleri bendeydi bugun.. cok samimi soyluyorum... gercekten de telkinlerin cok cok etkisi var.. insan huzur buluyor ve rahatliyor yeniden dogmus gibi hissediyor... Bunun icin emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz ve birbirimizi burda bir sekilde tanimis olduk... Size sormak istedigim bir sey daha var.. telkinlerin insanlar uzerinde olumlu etkileri tamamen kisiye oturdugu zaman.. telkinleri dinlemeye vaz mi gecmeli? eger vazgecerse buyu bozulur mu? yani kisi eskisi gibi mi hisseder... her zaman dinlememiz kisiler uzerinde bir sey yaratir mi...? hayatta cogu seyin fazlasi zarar derler.. telkinlerinde oyle mi....

merhaba
aranıza yeni katıldım ve tesadüfen buldum sizi.nerden bulduğumu bile anımsamıyorum.ama belkide tesadüf değil.bulmam gerekiyodu buldum.bilemiyorum.evet herkes gibi benimde sorunlarım var ama ben mp3 leri dinleyemedim
nasıl dinleyebilirim.merak ettimde:)))))))

merhaba
aranıza yeni katıldım ve tesadüfen buldum sizi.nerden bulduğumu bile anımsamıyorum.ama belkide tesadüf değil.bulmam gerekiyodu buldum.bilemiyorum.evet herkes gibi benimde sorunlarım var ama ben mp3 leri dinleyemedim
nasıl dinleyebilirim.merak ettimde:)))))))

Bende sorucaktım aynı şeyi. O0
Arkadaşlar, telkinler forumun anasayfasında...

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ve-ego-guclendirici-telkinleri-yenilendi.html

linkinden ilk etapta dinlemeniz gereken telkinleri bulabilirsiniz..Ayrıca mutluluk telkinini de ilk etapta dinleyebiliyorsunuz..Her telkini ilgili konu başlığının ilk mesajında bulabilirsiniz..
İçinde bulunduğunuz rehberi de incelemeyi unutmayınız..

bunları dinlerken birşey okumamız gerekiyormu

bunlar bi müzikle dinlenmiyomu ya açıp su sesi mi dinlicez skan67

Arkadaslar ego guclendirici ve sucluluk duygulari telkinlerinin yeni versionlari ile eski versionlari karisik dinlesek olur mu? yeni olan ego guclendirici 21 dakikadan olusuyor.. eski olan da sanirim 7 dakika idi... ikiside listemde olsa problem olur mu? yada eski yerine yeni olan versionu mu dinlesem daha iyi sonuc alirim... bu sordugum soru sucluluk duygusu icinde gecerli yeni ve eski olan....

Değerli Site yöneticileri Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir konu mevcut. Yayınlamış olduğunuz bilgilerin bir kısmı yanlış yazılmış doğru olanı yazıyorum İlgililere iletebilirseniz çok sevinirim.. Teşekkürler

Çerkeş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü

Hükümet Caddesi No: 60 Çerkeş / ÇANKIRI / TÜRKİYE

tel: +90 376 766 10 12
+90 376 766 10 18
+90 376 766 10 81
Fax +90 376 766 28 28
E-Posta info@cerkes.bel.tr

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri