faydasını görenler bölümü:))

ahmelege

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba herkese... bu bölümü(Konuyu) gerçekten fayda gören arkadaşlar yazsın diye açıyorum. çünkü en çok merak edilen şey bu.acaba faydasını gören varmı diye soruyor herkes.bende herkes yazarda motivasyon olur diye düşündüm.
ben 1 aydır dinbliyorum ve iştahımın çok açık olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.eskisi gibi değil. acıkıyorum ama yediğimde çok az bişeyle doyuyorum.1 kilo kadar verdim ama açıkcası pek dikkat etmedim.yani sadece dinlemeyle olmuyor.inanmak ve gayret te lazım.
herkese kolay gelsin....sevgiler..
yazılarınızı bekliyoruz..........................

Ynt: faydasını görenler bölümü:))

Merhaba ben özel cdlerden araba kullanma korkusunun çok faydasını gördüm. Benim için fobi şekline dönüşmüştü. 2 aydır araba kullanıyorum. Arabayı geçen yıl almıştım ama korkumu yenemediğim için kapısını bile açmaya cesaret edememiştim.

Ya ben şöyle yazayım önceden bir gazetenin köşe yazılarını hiç okumazdım 1 haftadır ego-suçluluk dinliyorum ve şu anda gazetede köşe yazılarını sıkılmadan ve konsantre olarak okuyorum. Ayrıca önceden bir şey dinlerken bir şey okursam kesinlikle okuduğumdan bişey anlamazdım şu anda kulağımda telkinler varken okuduğum herşeyi çok güzel anlıyorum. Vallahi kendime maaşallah diyorum inşallah nazar değmez Allah daim eder inşallah. Herkese sorunsuz ve mutlu bir gelecek diliyorum...

günlük sıkıntılarımın, hatta daha komplike sıkıntılarımın üzerine kamp kurup, yaktığım kamp ateşinin kızgın kömürleriyle dağlamıyorum kendimi. mutlaka geçecek, derdimin yerini güzel birşeyler dolduracak diyorum kendi kendime.
bir de kendimi herşeyin tek suçlusu benim psikolojisinden kurtardım.
hala eksik kalan birşeyler var tabii. yani dinlemeye devam etmek zorundayım...

yelkinlerin faydasını gören sadece bu kadarkişi mi?uzun süre dinleyip kendini hayatını gerçek anlamda değiştiren başaran korkulsrını sıkıntılarını dertlerini yenen küçük şeylerden dert edinmeyen hayata olumsuz bakarken sonrasında hayatına anlama katan yaşamanın çok güzel olduğunu anlayan insanların da olacağını üzit etmek istiyorum

merhaba kanaryam

hoşgeldin yanımıza.. telkinlerin, burada olmanın faydalarını görenler tabi ki sadece bu kadar kişi değil..

çeşitli başlıklarda paylaşılmış değişimler.. ancak en önemlisi herkesin kendine ait günlüğü var, gelişimlerini değişimlerini yazdığı..

telkinleri dinleyip, buradaki çalışmaları uygulayıpta fayda görmemek, değişmemek mümkün değil zaten..

senin de paylaşımlarını, güzel haberlerini bekliyoruz.

sevgiler actionsmile

Kişisel olarak canım sıkıldığımda bile (sıkıntıdan da olsa) iç çekme sayımda bariz bir azalma görülüyor. Dik yürüme etkilerini gözlemliyorum. Kulaklık sanki kulağıma yapıştı 2 telkini şimşir pilavı gibi ard arda koyup dinlesem bile sıkılmıyorum. En büyük etkilerinden birisi de bendeki (olayları kötüye yormama etkili ve kesin kararlar verme durumu oldu) Dediğim gibi daha 2 günden üzerimde bu etkiyi bırakabiliyorsa ne mutlu bu işe emek verenlere. Başka bişey diyemiyorum... (sadece ego ve suçluluk dinliyorum şimdilik böyle baya devam etmem gerektiğini düşünüyorum sanırım 1 ay gibi bir süre devam etmek gerekiyormuş.)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri