Exit Wounds / Kurşun (DVD)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Steven Seagal, son filmi olan Exit Wounds'da (Kurşun) rap yıldızı DMX ile kamera karşısına geçer. Orin Boyd (Steven Seagal) suçlularla mücadele edebilmek için yasadışı yollara başvurmayı göze alan Detroit Polis Teşkilatı'nda çalışan sıkı bir dedektiftir. Detroit'in tehlikeli bölgelerinden birinde 50 kilo kadar eroin kayıplara karışır. Olayın gerçek yüzünü kimse bilmemektedir. Uyuşturucu trafiğinin arkasında polisler olduğundan şüphelenilmektedir. Orin Boyd, cezalı olarak Detroit'in en tehlikeli bölgesine gönderilir. Araştırmasını yaptığı uyuşturucu hırsızlığında ona yardım eden tek bir kişi vardır, o da uyuşturucu patronu olan Latrell Walker'dır (DMX). Orin Boyd ve Latrell bölgedeki ölümcül planı ortaya çıkarmak için birlikte hareket etmek zorundadırlar. Latrell, aslında tüm polislerin kötü ve ahlaksız olduğunu düşünür. Ancak Orin Boyd'la birlikte olayların derinine indikçe hiçbir şeyin, hatta yasanın bile, göründüğü gibi olmadığını anlar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri