- Reaksiyon puanı
- 0
Telefon:0232 877 09 89
Faks:0232 877 12 45
Web Adresi:www.elkima.com.tr Adres
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 37 Sokak No: 10 35170 Kemalpaşa
ELKİMA ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET SAN. LTD. ŞTİ.
Orta Gerilim Güç ve Dağıtım Trafoları (Transformatörleri) İmalatı, Özel Maksatlı Trafo İmalatı, Trafo Bakım ve Onarım yerinde Trafo Bakım, Test, Yağ İşlemleri, 2.El Trafo Alım, Takas konularında Faaliyet Göstermektedir. TEDATS.267 Standartlarında ve ...
Orta Gerilim Güç ve Dağıtım Trafoları (Transformatörleri) İmalatı, Özel Maksatlı Trafo İmalatı, Trafo Bakım ve Onarım yerinde Trafo Bakım, Test, Yağ İşlemleri, 2.El Trafo Alım, Takas konularında Faaliyet Göstermektedir. TS.267 Standartlarında ve TEDAŞ MYD Şartnamelerine Uygun İmalat Yapmaktayız.
Firmaya Ait Diğer Ürünler
Regel Transformatör
Elektrik & Enerji
Telefon:0232 877 09 89
Faks:0232 877 12 45
Web Adresi:www.elkima.com.tr Adres
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 37 Sokak No: 10 35170 Kemalpaşa
ELKİMA ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET SAN. LTD. ŞTİ.
Orta Gerilim Güç ve Dağıtım Trafoları (Transformatörleri) İmalatı, Özel Maksatlı Trafo İmalatı, Trafo Bakım ve Onarım yerinde Trafo Bakım, Test, Yağ İşlemleri, 2.El Trafo Alım, Takas konularında Faaliyet Göstermektedir. TEDATS.267 Standartlarında ve ...
Orta Gerilim Güç ve Dağıtım Trafoları (Transformatörleri) İmalatı, Özel Maksatlı Trafo İmalatı, Trafo Bakım ve Onarım yerinde Trafo Bakım, Test, Yağ İşlemleri, 2.El Trafo Alım, Takas konularında Faaliyet Göstermektedir. TS.267 Standartlarında ve TEDAŞ MYD Şartnamelerine Uygun İmalat Yapmaktayız.
Firmaya Ait Diğer Ürünler
Regel Transformatör
Elektrik & Enerji