ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Teşekkür ederim super

Tebrikler Elif bende çok sevindim. alk78 happy6
Sevincini bizlerle paylastigin icinde ayrica tesekkür ederim..
Boyle güzel haberler olunca forumumuz daha bir keyifli oluyor... wave

tebrikler elif

Teşekkür ederim paylaşmak hayatın anlamı, çok acil oldu yarın başlıyorum hemen, olsun çalışmaya hevesiyle doluyum blissy blissy blissy

Canım iş günün nasıl geçti ilk günkü ne yapacağını bilememzlik oldu mu ben çok heyecanlı olurum genelde umarım iyi bir iş günü geçirmişsindir 44

İlk iş günlerini hiç sevmem aslında fakat hiç heyecan yoktu kendi işim zaten daha önce yaptığım iş sadece yeni bir düzen ve ortama ayak uydurmaya çalışıyorum fena sayılmaz yani hismiley
BURCU. ' Alıntı:
Canım iş günün nasıl geçti ilk günkü ne yapacağını bilememzlik oldu mu ben çok heyecanlı olurum genelde umarım iyi bir iş günü geçirmişsindir 44

İşe başlayalı 4 gün bitti ve nihayet hafta sonu oh çok şükür, yeni işime alışmaya çalışıyorum biraz zorluklar olsa da mücadele ve sabır sonunda zafere götürür insanı diye düşünüyorum ve herşey için şükrediyorum 96

İşlerim yolunda herşey yolunda çok şükür art56art56

herseyin yolunda gitmesine cok seviniyorum. Darısı herkesin başına inşallah

İşlerin yolunda olması ne güzel sonuna kadar böyle olsun canım thumbsanim

herşey dahada yoluna girecek..daha sırada seninle konuştuğumuz başka bir şey var

evet var sırada y789

Geçen günlerde evdeydim ya bol bol vaktim vardı, olumlamalar yapıyordum sabah ve akşam uykudan uyanınca ve uykuya dalmadan önce ve olmasını istediğim olayları da yazdım hergün 21 gün boyunca tekrarladım okudum ve gün boyu düşündüm ve sonuç çok şaşırtıcı her geçen gün benim bir bir yazdığım düşündüğüm, olmasını istediğim olanaklar teker teker yerine geliyor, yaptığım olumlamalar arasında iş konusu da vardı listemde yazılı olan ne varsa hergün bir sürpriz olarak karşıma çıkıyor ve en güzeli de insanlar bana ben insanlara karşı sevgi ve saygı içindeyiz herşey çok güzel, gerçekten işe yarıyormuş bilinçaltımızın gücü süpermiş, düşündüklerimizi hayatımıza gerçekten çekiyor muşuz bizler ben bunu birebir anladım onayi onayi onayi

Allah herkesin gönlüne göre versin mutluluğumuz daim olsun art56art56

elifcim yeni isin hayirli olsun art56art56 nasilsin smiliyface

elif ' Alıntı:
elifcim yeni isin hayirli olsun art56art56 nasilsin smiliyface
teşekkürler çok iyiyim sen nasılsın smiliyface

bende iyiyim canim tatil bitti normal yasantima kaldigim yerden devam wave

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri