ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

ya coştum ben yine yaa biri bana dur desiinn sevincli 8977

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, dostlarım beni de coşturdun valla Emel uy897 uy897 uy897 skan67 hpm2 hpm1 happy6 derty f678h s456 s456 kiss3 kiss3 kiss3 gulensmiley super

elif malkoç ' Alıntı:
İş için olumlu bir telefon aldım cumartesiye yüzyüze görüşeceğiz umarım hayırlısıyla olur iyi dileklerinize ihtiyacım var arkadaşlar gulensmiley
Ayyy ya çok güzelllll muhteşem olacak Elif hiç umudunu kaybetme bende çok iyiyim bugün değişimler yaşayacağım 12389

Sağol Burcucum umutlarla yaşıyoruz zaten hakkımızda hayırlısı olsun super

Geçmişi unuttum bıraktım düşünmeyi sonsuz bir huzur ve mutluluk içindeyim ihtiyaç duyduğum herşeyin, hayal kurduğum herşeyin bana doğru gelmekte olduğunu biliyorum ve doğan güne,güneşe , öten kuşlara ,sağlığıma ,sevdiklerimin yanımda olmasına , hayatımdaki herşey için Rabbime sonsuz şükrediyorum , kendimi seviyorum , beğeniyorum , onaylıyorum ve tüm canlıları , insanları çok seviyorum hayat çok güzel super

Akşam geldiler görüştük fakat maaş konusunda bir orta yol bulamadık, anlaşamadık yani, yine de belki sonradan bir haber verebiliriz diye ayrıldılar düşünecekler onların vereceğiyle benim talep ettiğim maaş uymadı açıkçası, hayırlısı üzülmüyorum actionsmile

Herşeyin hayırlısı olsun hakkında...güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Sağol Buglecim herşeyin hayırlısını diliyorum öncelikle

ne güzel yazmışsın, ben de şimdi şükretmem gerektiğini hatırladım dusun
teşekkürler bana bu güzel söylemlerinin ışığını verdiğin için 96

Ben teşekkür ederim aramızda olup paylaşımlarda bulunduğun için hismiley

slm hayırlı olsun radyonuz coook beğendik ailece dinliyoruz sanırım teknik bir kac sorun vardı eee olacak o kadar daha yeni başlıyorsunuz yayında ve hayatta başarılar atakan bey kiss3 k8908 25889

Merhaba Blume aramıza hoşgeldin, radyomuz şu an test yayınında , aramızda olduğunu bilmemiz için hoşgeldin bölümüne bir yeni konu açabilirsin,bu şekilde diğer üyeler de senin gelişini bilir ve kutlarlar,radyomuz hakkında görüşlerin için portal radyosu kısmına yazı ve görüşlerini bildirebilirsin , insan siteyi keşfedene kadar ilk etapta nereye yazacağını bilemiyor ben sadece yol göstermek istedim,senin de paylaşımlarını , deneyimlerini bekliyoruz sevgiyle kal actionsmile

elif malkoç ' Alıntı:
Akşam geldiler görüştük fakat maaş konusunda bir orta yol bulamadık, anlaşamadık yani, yine de belki sonradan bir haber verebiliriz diye ayrıldılar düşünecekler onların vereceğiyle benim talep ettiğim maaş uymadı açıkçası, hayırlısı üzülmüyorum actionsmile

hayırlısı olsun Elif.

elifim sana maaş olarak ne teklif ettiklerini bilmiyorum ama,çok düşük değilse kabul etseydin..çünkü, iş hayatında işi olan insan, başka bir işe, daha iyi şartlarla,daha kolay tarnsfer olabiliyor... çalışan insanın ihtiyaç içinde kıvrım kıvrım kıvranmadığı,ve tercih hakkının olduğu düşünülüyor....evlenmek için bile kendi ayakları üzerinde duran insanın karşısına daha dengeli insanlar çıkıyor..neyse hayırlısı ne ise o olsun...her işte bir hayır var mutlaka...allah tez zamanda hakkında hayırlı olan ne ise onu karşına çıkarsın..ve seni buluştursun...seni rahat ettirecek tüm imkanlar ayağına gelsin..amiiin.

Sağol Coşkun yardımların için herşeyin hayırlısı

Hayal ablacım 2-3 aydır iş arıyorum ve ben de gerçekten çok bunaldım bu durumdan madden ve manen daha önceleri çalışıyordum hiç bu kadar çok bunalmamıştım fakat yapacağım işe göre istediğim miktar zaten pek birşey değildi kısmet değilmiş iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ve ben de senin gibi düşünmeye çalışıyorum her işte vardır bir hayır duaların için amin inşallah diyorum Allah gönlümüze göre versin herşeyin hayırlısını hismiley

Bugün gelgitler yaşıyorum akşam hiç uyumadan sabah oldu,bir yanım üzülüyor, geçmişe dönüp bakıyor,ne kadar çok şey yaşadın üst üste diyor , diğer yanım sabret Elif yaşadıkların senin hayatın, tecrübelerin bunlarda vardır bir hayır, senin gelişimin için gerekliydi ve daha güzel günlere hazırladı diyor yine de iyimserliğim ağır basıyor herşey güzel olacak hep daha iyiye doğru 98569

olacak elif düzelecek sen bir yere başla gerisi gelecek herşeyin zamanı var deriz ya 44

Elifcim aman is bulamiyorum diye sana pekte layik olmayan bir parayi kabul etme derim ben, edebiliyorsan birazcik daha sabret . Cunku Parasi yetmeyen bir isi en kisa zamanda tekrar deyistirmek zorunda kalirsin ve sIk sIk is deyistirmekte pek iyi gorunmez. Neguzel seyler yazmissin duygularin ve dusuncelerinde cok pozitif ve dogru bence bozmadan devam et iyimserligin hep agir bassin insallah. kiss3s456
Sevgi ve Isikla kal

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri