EKTİKLERİNİZE DİKKAT EDİN...ONLARI BİÇMEK ÜZERESİNİZ...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

fgceker

Banned
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
9
x1pIjpkUX-8gH9c4vJlHteKpmPacp1E2VWFxj6ojE31WT7-0i1vYCQUZ_99lztCGQYVci_NF2pNrznkToVc_0MjryJA1h42SRmUfl6yZueBmfc

On dokuz yüz yıl önce Epiktetus, ne ekersek onu biçeceğimizi ve kaderin hatalarımızın bedelini bize bir gün mutlaka ödeteceğini söylemişti:

''Uzun vadede herkes yaptıklarının cezasını çeker. İnsan bunu bildiği sürece kimseye öfkelenmez, kimseyi kınamaz, kimseyi suçlamaz, kimseye saldırmaz ve kimseden nefret etmez.''

EPİKTETUS

x1pIjpkUX-8gH9c4vJlHteKpmPacp1E2VWFxj6ojE31WT7-0i1vYCQUZ_99lztCGQYVci_NF2pNrznkToVc_0MjryJA1h42SRmUfl6yZueBmfc

Başıma gelenleri şöyle bir düşünüyorum,en çok canımı sıkan olayları ne ektimde bunları biçtim diye düşünüyorum dusun2 dusun2

Geriye dönüp bakıyorum ve ektiklerimin çoğunu biçtim ya da biçmek üzereyim onlar için yapabileceğim pek birşey kalmamış ama bu saatten sonra yapabileceklerimin çook daha önemli olduğunun farkındayım...İşte onlar üzerinde üstün bir gücüm var girlhaha girlhaha girlhaha

Bu güne kadar neleri ekip ne biçtiğimi değil de artık neleri biçmek istemediğimi çok iyi biliyorum girlhaha girlhaha girlhaha

Benim mahsulüm artık mutluluk ve sevgiden yana...Peki ya sizinkiler???

smiley-springseile.gif

ayneen ..

artik cok dkkat edyorm. cnku bnmde cekmisligim var wuuu ne yaptiysam kat kat fazlasni gordum :-) bilincli bi hayata kosuyorz artikk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri