Ekmeğe Düşman Mısınız ?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Hani elimizin atında bazı şeyler olur, çok değerli. Biz onun değerini çoğu zaman ondan mahrum kaldığımızda anlarız. İşte bunlardan bir tanesi ekmek. O kadar elimizin altında ki, biraz buğday unu, içme suyu, maya ve biraz da tuzun karışımından elde ediliyor. Ekmek adayı bu karışım bir güzel yoğrulur, biraz da mayalandıktan sonra pişirilmeye verilir. Ayrıca bu karışıma enzim, tahıl unları, soya unu, patates, süttozu, peynir altı suyu, bitkisel yağlar, sakaroz, glikoz şurubu, buğday kepeği, kuru gluten ve benzeri maddeler de katılabilir. Ama her nedense, bir kilo problemi gündeme gelince ilk infaz edilecek olan hep o oluyor. "Suçlu ayağa kalk! Benim şişmanlamamda en büyük suç sana ait. Seni bir daha yememek üzere terk ediyorum" deniliyor ona. Eğer siz de bu kişilerdenseniz, onun mis kokusundan ve lezzetinden ruhunuzu, olmazsa olmaz faaliyetinden de bedeninizi mahrum edersiniz. Ve böylece en büyük hatâyı işlemiş olursunuz. Neden o suçlu değil de biz suçluyuz? Gelin, buna birlikte karar verelim. Türkiyede, insanların günlük hayatlarında tükettikleri enerjinin yüzde 66sı tahıllardan, bu oranın yüzde 56lık kısmı yalnızca ekmekten karşılanmaktadır. Ekmek, protein ve birçok faydalı besin öğesi de içerir, ama o herşeyden önce bir karbonhidrattır.

Kaynak : Bayposta.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri