BU konuyla ilgili aklıma 2 fikir geliyor.(aslında bir çeşit olumlama da sayılabilir.)
1)gün içerisinde yaşadığımız olumsuzlukları yazacağız öncelikle.Hemen altına da bu olumsuzlukların zıttını yazacağız.böylece gün geçtikçe yaşamımızı pozitif oaylar zincirine dönüştüreceğiz
örnek) (hayali tabi
)
*bugün,baş ağrıyla uyandım,sevgilimle kavga ettim,patonum kötü davrandı.
lokantadaki yemekler soğuk ve iğrençti...vs... (mesela bu şekilde iğren bir gün geçirdik diyelim.
-----------------------------------------------------------------------
*bugün sağlıklı bir şekilde uyandım,sevgilimle çok uyumluyuz,harika,sevecen bir patronla çalışıyorum.lokantadaki yemekler müthişti
) sanki bana özel hazırlanmış... geçirdiğim bu harika gün için teşekkür ederim.
(bu hayali ,olumlu cümleleri yazarken bile enerjiyle doldum sanki
2)çekirdek inançlarımızı bulmaya çalışacağız.
örnek) off ! neden hep karşıma dengesiz erkekler/ kadınlar çıkıyor?
demek ki,inancım: erkekler/kadınlar dengesizir.
bu 2. örnekle de yaşadığımız olumsuzlukları (ama sürekli tekrarlayan,adeta kısır döngü olmuş! ) yazacağız. ve birbirimizin çekirdek inancı hakkındaki fikirlerimizi söyleyeceğiz.
***Bu konu,az önce aklıma geldi böyle bir uygulama hoş olur diye düşündüm.bu bölümde,aklıma hoş bir fikir geldi...2 olsun.
sapkal89sevgilerimle...
1)gün içerisinde yaşadığımız olumsuzlukları yazacağız öncelikle.Hemen altına da bu olumsuzlukların zıttını yazacağız.böylece gün geçtikçe yaşamımızı pozitif oaylar zincirine dönüştüreceğiz
örnek) (hayali tabi
*bugün,baş ağrıyla uyandım,sevgilimle kavga ettim,patonum kötü davrandı.
lokantadaki yemekler soğuk ve iğrençti...vs... (mesela bu şekilde iğren bir gün geçirdik diyelim.
-----------------------------------------------------------------------
*bugün sağlıklı bir şekilde uyandım,sevgilimle çok uyumluyuz,harika,sevecen bir patronla çalışıyorum.lokantadaki yemekler müthişti
(bu hayali ,olumlu cümleleri yazarken bile enerjiyle doldum sanki
2)çekirdek inançlarımızı bulmaya çalışacağız.
örnek) off ! neden hep karşıma dengesiz erkekler/ kadınlar çıkıyor?
demek ki,inancım: erkekler/kadınlar dengesizir.
bu 2. örnekle de yaşadığımız olumsuzlukları (ama sürekli tekrarlayan,adeta kısır döngü olmuş! ) yazacağız. ve birbirimizin çekirdek inancı hakkındaki fikirlerimizi söyleyeceğiz.
***Bu konu,az önce aklıma geldi böyle bir uygulama hoş olur diye düşündüm.bu bölümde,aklıma hoş bir fikir geldi...2 olsun.
sapkal89sevgilerimle...