Düşleyin, düşleyin, düşleyin…

Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım,
Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş.

İyi ki varsın canım
Sevgiler

cat56[/quote]

Her zamanki gibi; motive edici, sıcak ve içten teşekkürün için, rica ederim.

Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım,
Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş.

İyi ki varsın canım
Sevgiler

cat56

Her zamanki gibi; motive edici, sıcak ve içten teşekkürün için, rica ederim. [/quote]

Hak edene Tolgacım,
Her şey hakedene....

İyi ki varsın canım
Sevgiler

cat56

Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur.

Çok doğru.Güzel paylaşım teşekkürler..::)

'Ekonomi' kavramını hiç bu açıdan düşünmemiştim. Belki bankacı olduğuğum içindir. u859

Teşekkürler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca benim hayal kurmakla ilgili bir sorunum var, sizce bunun çaresi nedir, ben bilemiyorum.
Çok şükür eskisine göre hayal kurmakta iyiym ama, imgeleme yaparken, o anın içindeyken, sanki birisi beni itiyor ve ben ait olduğum yere yani evime düşüyorum. Çok kısa , anlık imgeleme yapabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?..

Teşekkürler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca benim hayal kurmakla ilgili bir sorunum var, sizce bunun çaresi nedir, ben bilemiyorum.
Çok şükür eskisine göre hayal kurmakta iyiym ama, imgeleme yaparken, o anın içindeyken, sanki birisi beni itiyor ve ben ait olduğum yere yani evime düşüyorum. Çok kısa , anlık imgeleme yapabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?..

Merhaba, belki negatif düşüncelerinizi pozitife çevirmeniz gerekiyordur. "Hayal Kuran Hayatı Yakalar" isimli bir yazı yazmıştım, göz atarsanız iyi olur.

Sizden başka hiç kimse, sizi hayallerinizden itemez ve çıkartamaz.

Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin…

Neye direnç gösterirseniz o yaşamaya devam eder.... Yine çekim yasası:=) eğer imgeleme yaparken bir güç seni o durumdan kopardıgını hissediyorsan gözlerinin önüne deniz ya da güneş getir o an neyi imgeliyorsan hangi mekanda isen mekanını değiştir ve yeniden dene göreceksin imgelediğin yerin yam ortasındasın... Hayallerinin ortasında:=)partysmiley

o kitabı okumak istiyorum ama hem önümde bir sınav hemde bitmemiş bir kitap var :)
Sıraya aldım teşekkür ediyorum paylaşımın için .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri