dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuya yaptıkları doğru yorumlardan ötürü tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum.

Ayrıca yaseminist'e de teşekkürler.. Benim daha evvel bu sitede tavsiye ettiğim, hatta yer yer alıntılar verdiğim Ruhsal Zeka kitabını bir kez daha gündeme getirmekle çok iyi yapmışsın. O kitabı okuyan arkadaşlar, aradıkları her ama her şeyi orada 'iç rahatlığıyla' bulabileceklerdir.

Birşey daha söyleyeyim mi ?

Dileklerin bonusuyla gerçekleşmesi için Sultancığım'ın burada anlattığı tüm metotların, dinimizdeki tek kelimeyle karşılığı: TEVEKKÜL.

Bence şunu, mutlaka bir deneyin.. Uğraşın ama başarın, başaracağınızı görün.

Ne istiyorsanız, kendi kendinize, 'Şunu istiyorum.. ve Rabb'imin bunu bana hayırlarla birlikte vereceğinden eminim. Çünkü O benim tek sahibim. 'Dua ederken vereceğime inanın' diyor. Vereceğine inanıyorum, çünkü O'na güveniyorum ve çünkü Allah kendine güvenenin güvenini asla boşa çıkarmaz!' deyin ve bu söylediğinize gönülden, şüphesiz inanın.. "O'na yaslanın..."

Bakın bakalım sonuç ne oluyor... superxy

burayı seviyorum iyi ki varsınız allah hepimizin dileklerini kabul etsin hepinizi çoook seviyorum

bende burayı seviyorum gerçekten iyiki varsınız

ben küçükken madımak yemeyi çok severdim.hala seviyorum ama onu bulmak pek mümkün olmuyor...akşam yemeğinde olsada yesek diye düşündüm..saat on gibi çok sevdiğim bir arkadaş elinde pastayla odama geldi.uzun zamandır görmemiştim...onu görmek güzeldi.actionsmileakşama doğru eşim aradı akşama yemek hazırlama ben madımak aldım diye ...buda bonus oldu.her istediğinizin her istediğiniz zaman gerçekleşmesi harika bir duygu..bol bonuslu bir hafta sonu olsun...y789

Merhaba Sultan ve tüm arkadaşlar,
Bu foruma yeni üye oldum ve hala paylaşımlarınızı okumayı bitiremedim. Okudukça daha pozitif düşündüğümü itiraf etmeliyim.
Benim de bonusuyla gerçekleşmesini istediğim bir dileğim var.
Anne olmayı ,sağlıkla yavrumu kucağıma almayı diliyorum. Yaşım ilerlediği için ve bir bebeğimi de kaybettiğim için zaman zaman endişeye düşüyorum. Dün eşim tüp bebekçi bir doktor arkadaşıyla görüşüp tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söyledi. Ama ben bunu istemiyorum. Bir sürü hormonla kendimi şişirmek istemiyorum. Bir kere doğal yoldan hamile kaldım bir kere daha neden olmasın ?
Nasıl olumlama yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Bu foruma yeni üye oldum ve hala paylaşımlarınızı okumayı bitiremedim. Okudukça daha pozitif düşündüğümü itiraf etmeliyim.
Anne olmayı ,sağlıkla yavrumu kucağıma almayı diliyorum. Yaşım ilerlediği için ve bir bebeğimi de kaybettiğim için zaman zaman endişeye düşüyorum. Dün eşim tüp bebekçi bir doktor arkadaşıyla görüşüp tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söyledi. Ama ben bunu istemiyorum. Bir sürü hormonla kendimi şişirmek istemiyorum. Bir kere doğal yoldan hamile kaldım bir kere daha neden olmasın ?

Olumsuz düşünceleri bir kere kafanızdan atın , ben anne olacağınıza , yavrunuzu mutluluk ve sağlıkla kucağınıza alacağınıza inanıyorum , e siz de inandığınıza göre başka şeye gerek yok bence :)

Kendinizi hamile kalmış hayal edin , güzel bir hamilelik geçirdiğinizi , içinizde sevgiyle bebeğinizi büyüttüğünüzü sonrasında güzel bir doğumla kucağınıza aldığınızı düşünün , gerçek olmuş gibi . Buna kendinizi inandırmanız lazım. Gerisi gelecektir.
Güzel haberlerinizi merakla bekliyor olacağım , gülekalın :)

Olumsuz düşünceleri bir kere kafanızdan atın , ben anne olacağınıza , yavrunuzu mutluluk ve sağlıkla kucağınıza alacağınıza inanıyorum , e siz de inandığınıza göre başka şeye gerek yok bence :)

Kendinizi hamile kalmış hayal edin , güzel bir hamilelik geçirdiğinizi , içinizde sevgiyle bebeğinizi büyüttüğünüzü sonrasında güzel bir doğumla kucağınıza aldığınızı düşünün , gerçek olmuş gibi . Buna kendinizi inandırmanız lazım. Gerisi gelecektir.
evet canım bende bigokyanusa katılıyorum.kendini hamile kalmış imgele.çocuğun doğduğunu ,,ağladığını duyduğunu ,kokusunu hissettigini,kucağına aldığını.
sevgiyle mutlu kalın..
bol bonuslu bir hafta diliyorum
y789

tez vakitte bebeğinize kavuşmanızz dileğiyleee

tez vakitte bebeğinize kavuşmanızz dileğiyleee

evet canım bende bigokyanusa katılıyorum.kendini hamile kalmış imgele.çocuğun doğduğunu ,,ağladığını duyduğunu ,kokusunu hissettigini,kucağına aldığını.
sevgiyle mutlu kalın..
bol bonuslu bir hafta diliyorumy789

Hepinize çooook teşekkür ederim. Şimdiden yüzümü güldürdünüz :)956k

bu gün arkadaşımın gösünde bir kitle olduğunu söyleyince üzüldüm.
hemen duygu durumumu değiştirdim.
onun beni aradığını, doktorun ona sacede yağ bezesi dediğini bana keyifle anlattığını imgeledim.
sonucu bekliyorum..
bonusuyla gelecek biliyorum.
sevgi ve ışıkla kalın::)

arkadaşım aradı.memoğrafi çekilmiş.
doktor onların yağ bezesi olduğunu söylemiş.derin bir nefes aldık.actionsmile
çok sevindim.öğle arası arkadaşlarımla beraber süpriz bir yemeğe çıktık oda günün bonusu oldu.
bütün dilekler bonusuyla gerçekleşsin.
sevgiyle ve ışıkla kalınsmil56

uzun zaman önce kırıldığım bir arkadaşım vardı.bir cesaretimi toplayıp onunla konuşamadım.belki hata bendeydi belki onda..enerji kanallarımın tıkanmasını istemedim.onunla bir şekilde karşılaştığımızı konuştuğumuzu duygularımızı karşılıklı paylaştığımızı imgeledim.bu gün onu gördüm.üç gün önce düşünmüştüm.bir birimize selam verme konusunda tereddüt ettik.ama ilk adımı ben attım.oturup konuştuk.birbirimizden karşılıklı özür diledik.bonusuda eski dostu geri kazanmak oldu.sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3

hiç gitmediğim ülkelere gidebilme oraları gezip görebilme keşfedebilme farklı kültürdeki birçok insanla tanışıp onlarla dost olabilmeyi istiyorum..hımm giderken yanımda sevdiklerimide götürüyorum..istediğimiz kadar kalıp geri dönüyoruz..inanılmaz güzelliklere şahit oluyorum..güzel paylaşımlarımız oluyor..bunlar bana çok şey katıyor..ufkum genişliyor..sonra üni.de istediğim tam benlik kendimi gerçekleştirebileceğim bir bölümü başarıyla tamamalayıp yeni iş alanıma geçiyorum..çevremde gülüp konuşabileceğimiz birbirimize birşeyler katıp birşeyler öğretebileceğimiz birdolu insan var.hepsiyle uyum içindeyim..hayal ettiğimden daha fazla getirisi var bana..maddi ve manevi..maneviyatımıda ihmal etmiyorum tabi maneviyattada kendimi iyi noktalarda hayal ediyorum.mutluluk neşe hareket canlılık güzel paylaşımlar..hayatın nabzı yanımda atıyor..mutluyum huzurluyum..gülüyorum eğleniyorum..ve hayat dolu dolu..

biraz önce eşimi araytıp gelirken bana bir günlük almasını istedim..oda trafik yoğun sonra alayım dedi..ama ben günlüğümü şimdi istiyorum ve gelirken günlükle gelsin istiyorum..inanıyorum ve imgeliyorum..getirince burayada yazıcam tamam:)günlüğüm yoldaaa....

günlüğüm yoldaaa geldi gelecek..heyecanlandım bak şimdi..ne yapsam ne yazsam nerden başlasam acabaaa...

Hayyırlı olsun günlüğün gülücan, güzel şeyler yazacağını umud ediyorum, :) ...

ezanlarda okunuyorrrr.
burdan biran önce kurtulmayı seçiyorumm.
657 olmayı seçiyorum.
şartsız kabul edilmesini seöi yorumm...

sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu?

sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu?
bence dileğinizi isterken mış gibi yapın.sanki olmuş sanki gerçekleşmiş.hayal kurarken aklınıza başka bir şey gelsede önemli değil o düşüncelerin akmasına izin verip tekrar hayalinize dönün.bir süre sonra güzel hayal kurarsınız sevgiyle ve ışıkla kalınactionsmile

Adana'ya tayin olmayı diliyorum orada ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı bu harikalarla işimi daha da çok severek çalışmayı seçiyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri