bekliyoruz degerli yazilarinit678sana yazacak çok şey birikti günlüğüm.. iyiki varsın!!!!!!!! seninle ve yazdıklarımla gurur duyuyorum....
birazdan işler hafiflesin yazıcam kocaman kocaman...
oooooo sevgili dostum.. bu ne büyük şeref günlüğüm sizi çok özlemiş... iyiki geldiniz.. bu arada bin başımı oldun dostum sen?? tebrik ederim..y789y789bekliyoruz degerli yazilarinit678
canımmmm vakit ayırıp açıkladığın teşekkür ederim.... iyiki varsın...y789Merhabalar doris, ttli3
Çubuklar forumdaki aktifliğini gösterirler.
Aşağıdaki 4 yeşil kutucuk senin kocaman bir mücevher olduğunu söylüyor. Kutucuklar arttıkça anlam da değişiyor heralde. Daha önceden hiç ilgimi çekmemişti açıkçası. tender45
Aşağıda bulunan terazi konu ya da mesaj hakkında değerlendirme yapman için vardır. Çok beğendiğin bir konu için evet, değerlendireceğim seçeneğini, beğenmediğin ve rahatsız olduğun bir konu içinse hayır, değerlendirmeyeceğim seçeneğini kullanabilirsin. Ben çok beğendiğim konularda bu butonu kullanıyorum.
Onun yanındaki sarı ve kırmızı kartsa ceza puanı eklemek içindir. Ancak hiç kullanmadım bunu. O nedenle ayrıntılı bir şey söyleyemem. ttli3
Yine kartların yanındaki uyarı levhası ise yazılmış olan mesajı yöneticilere bildirmek için vardır. Zaten üzerlerine geldiğin zaman benzer bir açıklama göreceksindir. ttli3
Sevgilerimle. actionsmile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.