Çok İyi Bir Astral Videosu...

Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu...

arkadaşalar bazı geceker sanki aşagı düşüyormuş gibi oluyorum. bazende uyandığımı sanıyorum ama kımıldayamıyorumbunun astral seyehatle alakası varmı?

süperr video, süper müzik keşke hayal gücüm bu kadar geniş olsa demeden edemiyor insan. ben mal mal odamda dolanabiliyorum yanlizca 88a

Herkese iyi geceler;öncelikle şimdiye kadar böyle bir sitenin varlığından habersiz olduğum için üzgün,geç olsa da böyle büyük bir aileye dahil olmaktan çok mutluyum alk78 videoyu izledim ve hayretler içerisindeyim mükemmel bir astral seyahat videosu,paylaşımlarınız için teşekkürler art56art56

Güzel bir video teşekkürler super

şu youtube bir de kapanmasa ikide bir.daha güzel olucak.buda bisküvi reklamı gibide oldu ikide bir smiliyface

peki ben neden göremiyorum bu videoyu? dusun

bende izleyemedim

link kaldırılmış olabilirmi

youtube videosu arkadaşlar. bu yüzden izleyemiyoruz. super sapkal89

mümkün ise videonun linkini alabilir miyiz.

başka bir siteden youtube girip izleriz.

teşekkürler

video açılmıyor

derty süper bir video, paylaşım için teşekkürler super

novos ' Alıntı:
derty süper bir video, paylaşım için teşekkürler super
ya ben neden bakamıyorum yutub mutup millet izliyo bak.novos bi yol göster

önce şu adrese (tıklayın) girin. ardından çıkan sayfada alt kısma doğru girmek istediğiniz siteyi yazın ve "begin browsing" butonu ile devam edin.
yada buyrun (tıklayın) buradan direk izleyin... sapkal89

88a yaaa ben aylarca astral seyahat için uğraşıyom bu videoyu izliyince ürktüm düşünce hızı ile gidileceğini öğrenmiştim zarar görülmeyeceği konusunda araştırmıştım şimdi tekrar teredütlerim ortaya çıktı benim astral yolculuk esnasında beden dışı veya bedene tekrar döndükten sonra zarar görürmüyüz biri yardım etsin ben çok korktum 88a

perilice baktigim, arastirdigim her yerde astral seyahat'in hic bir zararinin olmadigi yaziyor, eger bu deneyimi yasamak istiyorsan oncelikle korkmaman lazim, zaten korktugun zaman, direk ruyadan cikiyorsun, bu sebeple korkuya, endiseye hic gerek yok, gonul rahatligiyla dene super

ya üç harflilerle karşılaşırsam

ya su olursa, ya bu olursa kendimize yaptigimiz en kotu soylevdir, hayatta da, ama yine dedigim gibi su ana kadar okuduklarim arasinda boyle olaylarla karsilasilmadigini soyleyebilirim. farkinda misin bilmiyorum ama korkularimizi biz olustururuz, gercekte korkulacak bir sey yoktur, o tarafi hic dusunme, rahat bir sekilde cik, gor, sevgiler

dusun bakalım buğün bir denemesini yapalım ilk astral seyahatimi zaten istemeden yapmıştım ölümle yaşam arasında savaş verirken nasıl döndüğümü bile hatırlamıyom ama vefat eden dedemin getirdiğini biliyom çünkü uyanınca bütün herşeyi o anda anneme anlatmışım sonra uyuduğumda da unutmuştum annemden ve babamdan öğrendim anlattıklarımı inşallah tekrar astral seyahate çıkabilirim smiliyface

video yu ben göremedim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri