- Reaksiyon puanı
- 0
* irdeci peach ve pezhevhenk bir insandır kendisi. kişilerin sinirini bozmak pahasına hayatın, hayatin evrenin ve her seyin anlaminı bulmuş adamdır. daha önce yazıp silmiştim tekrar yazayım, bir kuantum kamildir. aferim ona.
not: bu entry şahsından izin alınarak yazılmıştır ona göre.
şöyle bir anım vardır kendisiyle...
vakit: lise 1, sınıfta tahta sıralarda oturuyoruz, ophelia camilo'yu dürter, camilo arkasına döner, olaylar gelişir
ophelia: hehe la olm sana süper bi aikido hareketi göstericem şimdi, yakamdan tut beni...
camilo ophelia'nın yakasından tutar, ophelia camilo'nun bileğini ve dirseğini tutar, bükmeye çalışır.
...
bükmeye çalışmaya devam eder
...
hiç bi gelişme olmaz, ophelia gaza gelir yakasında kaslı bir kol varken ayağa kalkar zorlamaya başlar o bileği ve dirseği...
...
hiç bi gelişme olmamaya devam etmektedir...
camilo sıkılır, halihazırda eli ophelia'nın yakasındayken zarif bi kol hareketiyle ophelia'yı haşırt diye sırasına geri oturtur.
...
önüne döner.
not: bu olayın anlatımında özellikle camilo'nun konuşmasına yer verilmemiştir, kendisi makina gibidir çünkü. hehe
Kaynak: EkşiSozluk
not: bu entry şahsından izin alınarak yazılmıştır ona göre.
şöyle bir anım vardır kendisiyle...
vakit: lise 1, sınıfta tahta sıralarda oturuyoruz, ophelia camilo'yu dürter, camilo arkasına döner, olaylar gelişir
ophelia: hehe la olm sana süper bi aikido hareketi göstericem şimdi, yakamdan tut beni...
camilo ophelia'nın yakasından tutar, ophelia camilo'nun bileğini ve dirseğini tutar, bükmeye çalışır.
...
bükmeye çalışmaya devam eder
...
hiç bi gelişme olmaz, ophelia gaza gelir yakasında kaslı bir kol varken ayağa kalkar zorlamaya başlar o bileği ve dirseği...
...
hiç bi gelişme olmamaya devam etmektedir...
camilo sıkılır, halihazırda eli ophelia'nın yakasındayken zarif bi kol hareketiyle ophelia'yı haşırt diye sırasına geri oturtur.
...
önüne döner.
not: bu olayın anlatımında özellikle camilo'nun konuşmasına yer verilmemiştir, kendisi makina gibidir çünkü. hehe
Kaynak: EkşiSozluk