Öteleme demeeee. sevincliDuyunca aklıma karmaşık sayılar geliyor.y789Selam;
İşteeee ben 8977
Naber görüşmeyeli? Nasıl gidiyoo?
Ne yazıcaktım ben yasmil56
Hayat çoookkk güzel;
öteleme huyundan vazgeçer vazgeçmez süratle daha da
güzele gidecek cilgin897
y789 Ok o zaman erteleme diyelimÖteleme demeeee. sevincliDuyunca aklıma karmaşık sayılar geliyor.y789
Tamam anlaştık ;Dy789 Ok o zaman erteleme diyelim)
Teşekkür ederimmmmSorunu bulmak senin için super adım tebrik ediyorum..
Günaydın;
Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar956k
Ben her zamanki gibi süperim cilgin897
Ya ama bişey anlatmam gerek bana fikir verirseniz
sevinirim.girlhaha
Hani güleryüzlü olmak dedim tamam hani
tanımadığın insanlara da yeri gelince gülümse falan.
İşte tanımadığım yaşlı komşuma gülümseyerek selam verdim.
Arabasıyla işe bırakmayı teklif etti teşekkür edip gerek yok dedim.
Ama tutturmuş beni yanlış anlamayın falan telefonunu verdi
ben de boş bulunup aldım aramadım tabi ama sonra görünce nie aramadınız nie arasaydım falan dedim??
Niyeti kötü deilmiş tanımak istermiş geçiştirdim ben de.
Ve iki şey farkettim; birincisi açık açık sizi aramayı düşünmüyorum
tanımaya da gerek yok diyemiyorum onun yerine bahane sunuyorum.
İkincisi işte diyor ego'm insanlara gülersen böyle olur doğru yolda deilsin falan... Ya ne yapmalıyım??dusun2
Kızgınlık,üzüntü olacakki kendini tanımanın tuzu olsun diyelim..Sevindim içindeki ses doğru yolu buldu ..Gerisi gelir şimdi sen kendini yönetiyorsun kimseyi dinlemeden içindeki soruların cevaplarını buluyorsun.Tebrik ediyorum.
Kendime soru sorsam cevabını alabilirmiyim ? Bu soruyu kendine sorabilirmisin.Soruyu sorduktan sonra cvpı burdan yazabilirmisin..evet yada hayır hangisi?
Kendime soru sorsam cevabını alabilirmiyim ? Bu soruyu kendine sorabilirmisin.Soruyu sorduktan sonra cvpı burdan yazabilirmisin..evet yada hayır hangisi?
Bugün balık tutmaya karar verdim. Hava güzel; işe gitmedim. Balık tutacağım. Oltam, spor ayakkabılarım,bahçıvan pantolonum ve hasır şapkamla balık tutmaya gidiyoruz. Bugün giyim-kuşam yok,makyaj yok, topladım saçlarımı balık tutmaya gidiyorum. Bıraktım tüm işleri, sorunları,düşünceleri ve egomu balık tutmaya gidiyorum. Güzel olma, konuşkan olma,haklı olma kaygım yok. Balık tutmaya gidiyorum !!!!! Var mı gelen)
bende gelebilirmiyim ?y789Bugün balık tutmaya karar verdim. Hava güzel; işe gitmedim. Balık tutacağım. Oltam, spor ayakkabılarım,bahçıvan pantolonum ve hasır şapkamla balık tutmaya gidiyoruz. Bugün giyim-kuşam yok,makyaj yok, topladım saçlarımı balık tutmaya gidiyorum. Bıraktım tüm işleri, sorunları,düşünceleri ve egomu balık tutmaya gidiyorum. Güzel olma, konuşkan olma,haklı olma kaygım yok. Balık tutmaya gidiyorum !!!!! Var mı gelen)
bende gelebilirmiyim ?y789
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.