Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Aman da aman şeker cadı gelmiş , başarısızlık dedin de bugün blus jalon bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı oku istersen , bir de ben ekleyim bigokyanus atamızdan güzel bir sözü ,
başarısızlık denilen şey başarıya gitmeyen yolu bulmaktır.

Öpüldün forum kardeşin ablası ;)

Canımcımmm canımcımmm günlüğüme şeref getirdin ablacımmmm :)) Ayyy başarısızlık bende iştah kapanması ve üzüntü yapıyomuşş onu farkettim o yazıyı da okudum sağol hatırlattığın için gerçekten hayattaki herşey YORUM FARKI, insanları birbirinden ayıran, mutlu-mutsuz eden şeyy ;)) Öpüldünnnn girlhaha

Canımcımmm canımcımmm günlüğüme şeref getirdin ablacımmmm :)) Ayyy başarısızlık bende iştah kapanması ve üzüntü yapıyomuşş onu farkettim o yazıyı da okudum sağol hatırlattığın için gerçekten hayattaki herşey YORUM FARKI, insanları birbirinden ayıran, mutlu-mutsuz eden şeyy ;)) Öpüldünnnn girlhaha

Gel sana şöyle köpüklüsünden bir kahve ısmarlayım , gör bak ne üzüntün kalacak ne de sinirin...
Mükemmel olmaya uğraşma şekercim ve hata yapma özgürlüğünü sonuna kadar kullan , oh be ne rahatladım dersin sonra benden söylemesi....

Gel sana şöyle köpüklüsünden bir kahve ısmarlayım , gör bak ne üzüntün kalacak ne de sinirin...
Mükemmel olmaya uğraşma şekercim ve hata yapma özgürlüğünü sonuna kadar kullan , oh be ne rahatladım dersin sonra benden söylemesi....

Hata yapma özgürlüğü ha sevdim bunu 956k956k956k Kahveni içmeye fırsat bulduğum ilk anda gelicemmm s456s456 Fal da bakarızzzzz music45music45

Kahve de isterim fal da isterim kızlar haberiniz olsuuun :))

Bugünlerde hep bi fal baktırasım var nedense , yıllardır baktırmıyorum hiç ...
Ne güzel olur hem çakılım hem cadım fal bakarsa , benden mutlusu olamaz sanırım :)
Sen gel yeter ki çakılım benim kahve de falda emrin olur :)

Sensizzz olur mu yaaa hiçç 956k956k Kahvedeki 'muhabbet' te gizlisin senn actionsmileactionsmile Fallar da senden olsun mu smil56

Çooook tatlısın her zamanki gibi canım benim. Ben güzel dostlara güzel eşlik edenlerdenim sadece. Ama ben ve fal bakmak??? Yok canım, hiç ellemedim bugüne kadar, bak onu bilmem işte.

Kahve de yapamam zaten, ben işin bu kısmına konuk oyuncu olarak katılayım, başka organizasyonlarda aşçılığa dahi varım şeker :))

Öpüldünüzzzzz :))

Bugünlerde hep bi fal baktırasım var nedense , yıllardır baktırmıyorum hiç ...
Ne güzel olur hem çakılım hem cadım fal bakarsa , benden mutlusu olamaz sanırım :)
Sen gel yeter ki çakılım benim kahve de falda emrin olur :)

Walla böyle yürekten çağırılınca gelmemek olur mu???

İlk fırsat bulduğum anda, inan geleceğim canım.

Yalnız bugünlerde benim de fena halde fal baktırasım var.

Neden olaki acaba???

Çooook tatlısın her zamanki gibi canım benim. Ben güzel dostlara güzel eşlik edenlerdenim sadece. Ama ben ve fal bakmak??? Yok canım, hiç ellemedim bugüne kadar, bak onu bilmem işte.

Kahve de yapamam zaten, ben işin bu kısmına konuk oyuncu olarak katılayım, başka organizasyonlarda aşçılığa dahi varım şeker :))

Öpüldünüzzzzz :))

Haydi bakalımmm kahve organizasyonu başlasınnnnn 956k956k956k

Walla böyle yürekten çağırılınca gelmemek olur mu???

İlk fırsat bulduğum anda, inan geleceğim canım.

Yalnız bugünlerde benim de fena halde fal baktırasım var.

Neden olaki acaba???

Terazi burcuyla bağlantısı olabilir mi acaba?
Bu arada yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz , cadıcımın da sayfasını işgal ediyoruz . Bugünün şanslısı tatlı cadı :)

Terazi burcuyla bağlantısı olabilir mi acaba?
Bu arada yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz , cadıcımın da sayfasını işgal ediyoruz . Bugünün şanslısı tatlı cadı :)

Canımmmcımmm olur mu hiççç bizim sayfamızzz, siz çalıyosunuz ben de oynuyomm görmüyor olsanız da dertyf678hf678h

Günayyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşşş :)) Güzelimmm günee günaydınnnnn :)) 956k partysmiley :zpzp::zpzp::zpzp:

Günayyyydınnnnn forum kardeşş;
Bu aralar, özellikle bir haftadır, nasıl üşengeçlik var üstümde anlatamam. Ayyy adımm tembele çıktı rt67 Yapmak istiyom ama elim kolum kalkmıyooo, noluyo bana dusun2 Yapmam gereken şeyler var ama ötele ötele bakalım nereye kadar. Belkim diyom bu haftaya has bişeyse bitiyo zaten :zpzp: Bir çözüm bulacam ama olmaz böyle yaaaa :zpzp::zpzp::zpzp:

Canım benim, yorulmuşsundur. Biraz müsade et kendine. Bu aralar bir süre düşünceyle boğuştun, bence bünyen sana biraz yavaşlaman gerektiğini söylemeye çalışıyor. Akşam yatmadan önce biraz meditasyon yapıp rahatlayıp, kafanı arındırıp öyle uyumayı denesene??? Hatta mümkünse yattığın odaya biraz lavanta koy, küçük bir lavanta kesesi. Çok rahatlayacağını düşünüyorum :)))

Canım benim, yorulmuşsundur. Biraz müsade et kendine. Bu aralar bir süre düşünceyle boğuştun, bence bünyen sana biraz yavaşlaman gerektiğini söylemeye çalışıyor. Akşam yatmadan önce biraz meditasyon yapıp rahatlayıp, kafanı arındırıp öyle uyumayı denesene??? Hatta mümkünse yattığın odaya biraz lavanta koy, küçük bir lavanta kesesi. Çok rahatlayacağını düşünüyorum :)))

Deneyeyim , işe yarar umarım. Teşekkür ederimm canım girlhahagirlhaha Haftasonunun gelmesi de iyi olduuu, hakkaten ne zamandır performansımın üzerinde işler yapıyomm, bünye de noluyoruz ya durumuna geldi galibaaa smil56

Hastayımm forum kardeşş dün gece ışığı görecektim nerdeyse :P Sağlık her şeyin başı. Bir iyileşeyim takmicamm kafama hiç bişeyyy, sözzz :P

Hastayımm forum kardeşş dün gece ışığı görecektim nerdeyse :P Sağlık her şeyin başı. Bir iyileşeyim takmicamm kafama hiç bişeyyy, sözzz :P

Ah hiç kıyamam ben sana... Canım Cadı'm benim hastalar mı olmuşşşşş????

Kuzuuuuummmmm, bir an önce iyileş, bir an önce yanıma dön:)))

Yaptığım iksirler sensiz yarım kalıyor, hemmen sana şifa gönderiyorum canım arkadaşım benim...

Aman öyle ışık mışık görürsen uzak dur allah aşkına,

daha çok zaman var hayatım, yapacağımız daha çok şey var...

Ağzından yel alsın....

Bana bir haber uçur sen :))

Yettimmmm :)) İyileştim sayılır, klasik grip modundayım. Ya nezle beni çok sinirlendiriyo amayu89 Tüm gece nezlemle kavga etmekten uyuyamadım, burnumu bağışlamak istiyorum var mı isteyeny789

Yettimmmm :)) İyileştim sayılır, klasik grip modundayım. Ya nezle beni çok sinirlendiriyo amayu89 Tüm gece nezlemle kavga etmekten uyuyamadım, burnumu bağışlamak istiyorum var mı isteyeny789

Yahu Cadıcım, çok şükür.... Çok şükür düzelmişsin de gelmişsin :)))))

Şükür kavuşturana... Geçmişler olsun... Burnunu da ver hadi, tamam o da kabulüm. Ama benimki pek küçük kedi burnu kadar, işini görmez, sana yeni bir tane yapalım istediğinden :)))

Sana bir iki söyleyeceğim daha var ama, onları sonra ileteceğim :))

Şükür kavuşturana ama, gerçekten çok özlemiştim :))

Yahu Cadıcım, çok şükür.... Çok şükür düzelmişsin de gelmişsin :)))))

Şükür kavuşturana... Geçmişler olsun... Burnunu da ver hadi, tamam o da kabulüm. Ama benimki pek küçük kedi burnu kadar, işini görmez, sana yeni bir tane yapalım istediğinden :)))

Sana bir iki söyleyeceğim daha var ama, onları sonra ileteceğim :))

Şükür kavuşturana ama, gerçekten çok özlemiştim :))

Hoşşbuldukkk canımcımmmmm :zpzp::zpzp: Ben de çokkk özledim yaaa seniiii,siziii, forum kardeşimiii :zpzp: Bana büyük burun lazım ama ki herşeye maydanozz olayımmm khkh56 Olmassss küçük burunnn gulensmileygulensmiley Öptümmmmmmmmm

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri