buyuyen bir kentte kuculmek

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* bir anlamda çekmek. doyumsuz iştahıyla binaları olduğu kadar insanları da yutan, yuttukça canavarlaşan bir kentte kendi koordinatlarını algılayınca o kentte kaplanılan yerin görece fantastik sonlanması.

bir pe re ja fabrikası, bir karayolları binası, hatta odakule bile nasıl da küçüldü büyüyen istanbul şehrinde. azamet kaybına uğradı topyekün kentin nirengi noktaları, utandılar, olduklarından daha da küçüldü kaldı işte hepsi. sıkıldı, büzüldü hepsi olduğu yerde kaldı. çekememezlik gitgide yükselen dalan talan kulelerinin mavi ışığıyla yansıdı kente. bizimkiler iyice bir eğildiler. mütevazi mi bunlar ne... bir çırağan sarayı bile, kimleri ağırlamak zorunda kaldı.

bir selamlık adımlarla gezilen kent öyle büyür ki yeri bulduğunda, selam sabahtan kaçarak dolaşılır o kentte. oysa daha bebekken o kent, her adım bir selam ve her selam bir adım sayılırdı hani... geçti işte. şimdi kopartma zamanı. kopardıkça küçülme, küçüldükçe kenti beslemek zamanı. yemeyip yedirme, içmeyip içirme, sakın ola bir kenti evlat edinme! ... demişti süt annem ki öyle biri hiç olmadı.

ayaklar geri geri gidende, zamanı geldiyse adam gibi bir elvedanın zevali yoktur küçülmenin büyüyen bir şehirde. *

arkası yarın acıklı spoiler:

...

vidanjör geldi hanım....

Kaynak: EkşiSozluk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri