bunu okumadan astral seyahat yapmayın

benim yaptığım göz yanılması mı yoksa ışık falan görme sanki ruhum tepemden çıkıcak gibiydi ama zevkli bişey şimdi korktum bidaha yapsammı acaba bilenler cevaplarsa sevinirim. . .

Neden bu celal?
Arkadaş kimseye birşey dayatmıyor!
Deneyimleri,bilgisi-görgüsü-MERAKI ve okudukları/araştırdıkları istikametinde paylaşımda bulunuyor.
Konuyla ilgili hiç bir merakım ve deneyimim olmasada arkadaşa teşekkür ederim.
haklisiniz katiliyorum
bugün nesemi kacirmicam yasamak güzel ya:))

ben o kişinin gördüğüyle ilgili yorum yapamam çünkü...dedikleri tutarsız ve yanlış bilşgi veririm..
ama yaşı büyük bir erkekti..
ailesinin tanımıyla ifade ediyorum sadece...
ben de o zamanlar senin gibi meraktan denemiştim ...
ama rahatsız oldum çok içim karıştı ve uğraşmak doğru gelmedi...

karsimizdakini anlayabilmemiz icin
onun düsündügü gibi düsünmedigimiz sürece
anlasmazliklar kacinilmaz olucaktir...

ama yapanlar yapıyor bişey olmayanlarda var yaparkeende dua ettim korktum biraz sen neden vazgeçtin nasıl yaptın?

GURBETÇİ BEN O KONUYU AÇIKÇA ANLATMAK İSTEMİYORUM VE DOĞRU DEĞİL BANA GÖRE...
YANİ DİYORUM YA BU BENİM KARARIM SEN BİLİRSİN...
BU ARA ZATEN RUHUM DALGALI ...
KENDİMİ KASMAK İSTEMİYORUM...
SADECE MUTLU OLMADIM VE ÖYLE ZEVK DE ALMADIM...

bende şimdi tavsiye etmiyorum kimse yapmasın saçmalık

astral seyahatin gerçek kanıtları piri reisin çizdiği haritadır arkadaşlar şimdi günümüzde o haritayla uydudan çekilen harita karşılaştırıldı ve birebir doğru sonuçlar çıktı

Esrarengiz Harita

Literatürde, Piri Reis Haritası’nın şu ilgi çekici özelliklere sahip olduğu söyleniyor: Piri Reis Haritası, (1) Amerika kıtasının ilk haritasıdır; (2) zamanının en iyi dünya haritasıdır; (3) 1513’ten çok daha sonra (1800’lerde) keşfedilen Antarktika kıtasını (buzlarla kaplı olmayan haliyle) göstermektedir; (4) Güney Amerika kıtasının güney ucunu uzaydan görüldüğü şekliyle resmetmiştir; (5) Güney Amerika kıtasının Antarktika ile okyanus altında nasıl birleştiğini göstermektedir; (6) dönemin tüm haritaları hatalarla dolu olduğu halde şaşkınlık verici bir şekilde hatasızdır.

bende bu deneyime girdim ama o kadar kolay değil tüm hücrelerinizle inanmanız lazım ahh keşke diyorum eski zamanlarda yaşasaydım :) m.ö. mesela :D

bende bir ara uykudeyken yıldızlara doğru yükseliyordum.hava karanlıktı . hatta hafifçe rüzgarın yüzüme vurduğunu hissdeiyordum bile.

istemeden oldu.. belkide sadece rüyaydı..belkide yazını sonunda yazıyor ya beynin insana oynadığı bir oyundur

beyler ben bu astral konusuna çok ilgiliyim astii_92_31@hotmail.com eklersenz onerilerinizi almayı cok isterm bilgilendrlmek istıorm şimdiden tşkrlr.

uzun zaman önce rüyamda kendimi ölü bir şekilde yukarıdan görmüştüm daha sonra uyandığımda bir şeyler bana doğru geliyordu. bu olaylardan sonra çok korktum araştırmayıp unutmaya çalıştım. bir kaç gün önce arkadaş ortamında bu konu açılınca tekrar hatırladım yaşadıklarımı korkum yeniden başladı. rüyalarımdan uyandığımda güzelse tekrar devam edebiliyorum rüya olduğunun bilincinde kaldığım yerden devam :D bu çok mutlu ediyor. ama bazen kabuslarımda devam ediyor. rüya olduğunun bilincinde olsamda istediğim an çıkamıyorum çok şiddetli bir istekle çıkabiliyorum ancak. çıktığımda da aşırı terleme ve kalp atışları oluyor. artık uyumaya korkar oldum. bunlar içinde yapabilecek bir şey var mıdır en azından sadece güzel rüyalar görebilir miyim? kabus istemiyorum. :(

Bence korktuğun için kabus görüyorsun. yatarken güzel rüya göreceğine inanarak uyu...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri