Bu Tabloda Kimleri Tanıyabilicez bakalım =))

monange

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Tabloda yok yok yah. Görüp tanıyabildiklerimizi yazalım blissy

Ynt: Bu Tabloda Kimleri Tanıyabilicez bakalım =))

:( bilgisayarimdaki resmi yükleyemiyorum,,,, alla alla neden oldu ki 300 KB dan da kücük... 4897

showthread.php

Hayallah konuyu actim resimde cuvalladim... Ama cok güzeldiiiiiiiiiiiiii emb23

sn monange.
bilgisayarınızdaki resmi önce herhangibir yükleme sitesine yükleyin mesela buraya(tıklayınız) oradan alacağınız linki [img ] .... [ /img] arasına yapıştırın... super

burada bişeyler anlatmıştım

bunların dışında yüklemek istediğin resmin uzantısı .gif veya .jpg olmalı ayrıca resim rgb (3 renk) olmalı, eğer cmyk (4 renk) bir resim seçmiş isen onu da forma yüklemekte zorlanırsın

58cc9zb7.jpg

Teoman cok tesekkürler... Soyledigin programla yapabildim... Sanirim simdi resmi görebiliyorsunuz ... smil56

Audrey Hepburn,Che,Elvis Presley,Chalie Chaplin,Abraham Lincoln,Elizabeth,Einstein,Mao,Churchill,Pele,Saddam Hüseyin,Bruce Lee,Margareth Teacher,Sheakspeare,Lenin,Napolyon,Aldorf Hitler...Benim bulduklarım şimdilik bu kadar...Güzel resimmiş:)

marilyn monroe , Musa Peygamber , Abdullah bin Hüseyin , Prens Charles , Ibrahim Peygamber , Clinton ve Atatürk.... benimde bulduklarim bunlar...

en karizma albert einstein çıkmış...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri