Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan house
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

house

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
bad45http://forum.donanimhaber.com/m_37972354/tm.htm
diye bir adrese girdim bugün yanlışla, sitemize girmeye çalışırken, yazılanlar ilgimi çekti ve paylaşmak istedim, 15 dakika boyunca su sesi dinleyen ruh hastaları olarak bahsetmişler bizden..Allah'ım olumlu düşünmenin rahatlamaya,hayata pozitif bakmaya çalışmanın nesi kötü yahu? herkese çamur atmak ruh hastası demek kolay bence bu site kendinin farkında olan akıl sağlığı gayet yerinde kendine saygısı olan insanlarla dolu biz ruh hastası falan değiliz çooook kızdım.....agl34

verdiğin linkten bende okudum yazılanları tek söyleyebileceğim ön yargının ne kadar kötü bir düşünce şekli olduğu.bilmeden anlamadan okumadan incelemeden yorum yapmışlar.yazık.

Konuyu açan kişi telkinler hakkında hiçbir araştırma yapmamış ve subliminal telkin nedir bilmiyor anlaşılan. :) Çok komik... khkh56

Üzerinde durmaya gerek yok. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deniyor buna. :zpzp:

İçiniz rahat olsun sevgili house. Bizler kendimizi biliyoruz. Üzerinde durmayı gereksiz görüyorum.

Sevgiyle kalınız. actionsmile

haklısınız ancak nedense (çekiyorum sanırım) bugünlerde ben ne kadar yoluma azimle devam etmeye çalışsam karşıma saçmaladığımı düşünen tipler çıkıyor, Allah'tan yolumdan dönmüyorum sadece sinir oluyorum....Olumlu düşünce meğer ne kadar rahatsız ediyormuş insanları :)))

Olumlu düşünce meğer ne kadar rahatsız ediyormuş insanları :)))

Anahtar budur işte. Harikasınız. Olumlu düşüncenin bazı insanları bu kadar rahatsız etmesinin tek sebebi iyi ve düzgün şeylere, daha güzel bir hayata layık olmadıklarına inanmalarından kaynaklanıyor. O nedenle her şeye kapalıdırlar. Hiçbir şekilde kendilerini geliştiremezler.

Sevgilerimle. actionsmile

Hahaha çok komik yaa :) Burası bir TIMARHANEEEE y789

kızmayalım...demekki doğru yoldayızz..Einstein a da deli demişler..diğerlerinedee..insanlar anlamadıkları şeylere deli derler..

acaba 15 dk su sesini dinleyemeyecek kadar kendilerinden kaçtıkları için mi,hiiiiiç önemi yok.

haklısınız ancak nedense (çekiyorum sanırım) bugünlerde ben ne kadar yoluma azimle devam etmeye çalışsam karşıma saçmaladığımı düşünen tipler çıkıyor, Allah'tan yolumdan dönmüyorum sadece sinir oluyorum....Olumlu düşünce meğer ne kadar rahatsız ediyormuş insanları :)))
o yorumu yapanin ruh dünyasi kimbilir nasilgirlhaha
durmak yok aynen yola devam güzel günler yakinda.
t678

Evet sana katılıyorum bluejaon, insanın kendisi hakkında birşeyler yapmak istemesine nasıl ruh hastası denilebilirki?.. Ben bu sitede tam tersi çok akıılı ruh sağlığıda yerinde olan insanlar gördüm, kesinlike anlamadıkları için öyle demişlerdir... :)

Anahtar budur işte. Harikasınız. Olumlu düşüncenin bazı insanları bu kadar rahatsız etmesinin tek sebebi iyi ve düzgün şeylere, daha güzel bir hayata layık olmadıklarına inanmalarından kaynaklanıyor. O nedenle her şeye kapalıdırlar. Hiçbir şekilde kendilerini geliştiremezler.

Sevgilerimle. actionsmile

Kendilerini geliştiremiyorlar ama geliştirmeye çalışanlarıda çekemiyorlar sanırım...keşke onlara da yardım edebilsek.

bu tür insanlara sadece cahil demek yeterli...doğruyu ve gerçeği öğrenmek istemeyen,ne yapalım kaderim böyleymiş deyip hayat sorumluluğundan kaçınan insanlar şüphesiz kişisel gelişimi, telkinleri vb. palavra görürler ama sonunda, geride kalan onlar olur bizler değil...

music45art56art56o yazıyı yazan kimse soruyorum acaba pisikolokmu bu kadar insanları tanımadan ön yargılı davranıyor tavsiye ederim şü su sesini birde o denesin eminim kendini rahatlamış hıssedecek ve saldırmayacak biz her kezi seviyoruz kendimizle barışığiz kim ne derse desin i...t ür...r kervan yürüry789

aslında çok acı bir durum bu arkadaşlar...adına her ne denirse; öğrenilmiş acizlik mi? maximum karamsarlık mı? olumlu düşünen insanlar hemen tu kaka...toplum olarak nasılda alışkanlık edinmişiz kötü düşünmeyi,olumlu olmayı öyle unutmuşuzki biri hemen pozitif düşününce ucube gibi bakıyorlar,aslında ben onlarıda anlıyorum böyle büyütülmüşler bi şekilde,bizi anlamalarını bekleyemeyiz,umarım bigün onlarda anlar insanın en büyük yatırımı kendinedir ve bu olumlu düşünmek kadar kolay su sesi dinlemek kadar zevklidir...o zaman napıyoruz hepsini affediyoruz ve özgürleşiyoruz.... :)))))

bad45http://forum.donanimhaber.com/m_37972354/tm.htm
diye bir adrese girdim bugün yanlışla, sitemize girmeye çalışırken, yazılanlar ilgimi çekti ve paylaşmak istedim, 15 dakika boyunca su sesi dinleyen ruh hastaları olarak bahsetmişler bizden..Allah'ım olumlu düşünmenin rahatlamaya,hayata pozitif bakmaya çalışmanın nesi kötü yahu? herkese çamur atmak ruh hastası demek kolay bence bu site kendinin farkında olan akıl sağlığı gayet yerinde kendine saygısı olan insanlarla dolu biz ruh hastası falan değiliz çooook kızdım.....agl34

amaaan canım üzüldüğün şeye bak:)) gitsen baksan her başı sıkıştığında siteye giriyordur:)) psikoloji bu,herkesin başına zaman zaman karamsarlık çöker yada zaman zaman çokkk mutlu olur.üzüldüm onların adına bak şimdi :)) donanımhaber de virüslü ya,habire virüs atıodu biara:) onlar toptan hasta olmalı o bilgisayarlarıyla uğraşmaktan,çıkamıolar siteden ne bilsinler öle şey:)) onların demesyle de site toptan deli oldu zaten :)))

konu dışı ortamını tanıyorum
ciddiye almaya değmez

Hahahhahahahahahahhahaahah :)))
New Age versiyonu da var canım, hahahahahahah:))
Doğaya karşı tavrın bu kadarı da fazla. Termik Santral mühendisleri ve "B-2 arazisi" fikrini ortaya atıp vasıfsız orman traşlayanların ruhunu gördüm kendilerinde.
Yazııııkkk, kendi karanlığında üşüyen bu insanlara çok üzülüyorum bazen.

Yarın ilk iş, kuş sesi bırakacağım sitelerine... Hahahahahahahaah :))
"Hey biz dostuz, kimseye zarar vermeye gelmedik!!", hahahahahahaahahahah:))

Ay, ilahi ya... Bu hastalığın tedavisi yok işte. Beyin büyümeyince kalp de büyümüyor, ıssız ıssız kalıyorlar...

Hihohohaytttt!!!

arkadaşlar içlerinde dinleyenlerde var madem inanmıyosunuz niye dinleyip evet doğruymuş diyorsunuz böyle yazanlarda var .bence amaç önemli ilerlemek önemli kimin ne söylediği değil kim neye inanmak isterse inanabilir

Deliyim gözü kara deliyim yakarım Romayı da yakarım ben khkh56
Ne güldüm bugün Allah iyiliğinizi versin..:)

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime, deli olurum dünya benim kahrımı çeksin.girlhahagirlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri