bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Yaşadığım için şükürler olsun............

insanın iç huzur ailesiyle olurmuş böyle güzel bi ailem ve sevenlerim oldğu için şükürler olsun:)

şükürler olsun kı cok buyuk bı hata yapmadım...

şükürler olsunki yaşıyorum eksiksizim( vücud organlarım tam) ve şükürler olsunki mutsuzluğumu atıryoum üzerimden

çabalayabildiğim için şükürler olsun

bana güç verdiğin için şükürler olsunn ,sağlığım vede aklım içinnn

Herşey olması gerektiği gibi olduğu için şükürler olsun.........

harika bir tatil geçirdiğim için şükürler olsun

bir pırlanta kadar muhteşem olduğumu hissettiğim için şükürler olsunsmileydance

Herşey sonsuz olduğu için şükürler olsun........

Ailemin varlığı, beni her zaman destekledikleri, anladıkları ve inandıkları için,
artık yaşamımdaki her şeyi ve evrenin çalışma prensiplerini farklı bir pencereden
gördüğüm için şükrediyorum.

bugün ben olduğum için sükrettim sağlıklı olduğum için şükrettim şükretmeyi bildiğim için şükrettim şükürler olsun daim olsun inş:zpzp::zpzp::zpzp:

yeni başlangıçlar yapabildiğim için şükürler olsun

yalnız olmadığım için şükrettim :)))

Yüce evrende tek olmamı sağlayan,fark ettiğim ve etmediğim tüm yeteneklerim için şükürler olsun..

Hedeflerimin bir çoğuna ulaştığım ve sağlıklı olduğum için şükrediyorummmm

kendimle barışık bir hayat yaşadığım için şükürler olsun

aldığım her nefes için şükürler olsun.............

öğrenmeye aç olduğumun farkına vardım
bu hayat benim ve sağlık mutluluk içnde yaşamak için gücüm var çok şükür

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri