bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Anneme kavuştuğum için şükürler olsuuuuunnn........

Yeni bir yıla, yepyeni taptaze bir giriş yaptığım için şükürler olsun.
Bu sene bana uğurlu gelecek,
biliyorum bu sene büttün yollar bana açılacak:))

Sahip olduğum herşey için,farkındalığım gün geçtikce daha çok arttığı için,huzurlu olduğum için herşeyden önemlisi sağlıklı olduğum için şükürler olsun.

Yeni işime yerleşip iş arkadaşlarımla uyum içerisinde olduğum için şükürler olsun ... Yeni araç aldığım için şükürler olsun ... Hayatımda her dileğim gerçekleştiği için şükürler olsun . Arkadaşlarımla uyum içerisinde olup yardımcı olabildiğim için şükürler olsun y789

Dışarıda böylesi kötü bir havada evsiz kalanların yüzüne sen bak yarabbim.
Çok şükür sıcak iş yerimden çıkıp, sıcak evime gideceğim.
Yardıma ihtiyacı olanlara maddi- manevi yardım edebilme gücü ver sen bana.

2011 yılına sevgiyle baktığım için şükürler olsun :)

sapasağlam olduğuma özgür olduğuma...

Herşeye gülümsüyebildiğim için şükürler olsun..........

Sağlıklı olduğum,
Sonunda kilo verebildiğim, istediğim kiloya düşebildiğim,
İç huzurumu yeniden yakalayabildiğim için şükürler olsuuunnn!!!

Kendimle gurur duyduğum için şükrediyorum, kendimi seviyorum ..güzel vasıflara, becerilere sahip olduğum için şükrediyorum:)

bu sabahda uyandığım için, hayatta olduğum için, akıl ve beden sağlığımın yerinde olduğu için, bir evim bir ailem olduğu için, beni seven ve benim sevdiğim insanlarında bu sabah nefes aldıklarını bildiğim için, yalnız olmadığım için, maddi manevi refah içinde olduğum için, bir işim olduğu için, mükemmel bir arkadaşa sahip olduğum için...
şükürler olsun...

Allah ın sevdiği kulu olduğum için şükrederim.O0

Bugün'de her sabah olduğu gibi yatağımdan kalklar kalkmaz sağlıklı nefes alabildiğim için ve yeni bir güne nefes alarak başlayabildiğim için şükrettim.

Yeni bir güne nefes alarak uyandığım için,güçlü olduğum için,sevgi dolu olduğum için,gün yaşayacağım herşey için şükrediyorum.

Hayatta herkesin bir deneyimi olduğunu biliyorum, buna şükrediyorum. Bende kendi deneyimlerim için şükrediyorum. onları yaşamasaydım bugün daha iyi olmazdım. şükrediyorum:)

Nasıl helva; un, şeker,yağ'dan yapılıyor :))) ve biri eksik olunca helva olmuyorsa ben de yaşadıklarımla ve yaşayacaklarımla ben oluyorum. Ben oldum. Ben olacağımm. Şükrediyorumm yaşadıklarıma, kötü yorumladıklarımdan gerekli dersi çıkardım; güzel yorumladıklarımla EŞSİZ yoluma devam ediyorum. Hamdolsunnn.

Not: Canım helva istedi :))

89778977897789778977

İki kere göndermişimm bu silinse keşkemmm yrl78

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri