bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Mutlu ve huzurlu bir gün olduğu için şükürler olsun.....

bu aralar zor bir dönemdeyim bu dönemi bana yaşatan Rabbim sana şükürler olsun...

Duvarlar ardında yaşamadığım, istediğim zaman istediğim kapıyı açabildiğim için şükürler olsun. Gökyüzü her zaman tepemde, güneş batsa yıldızlar ve ay alıyor yerini. Bana verdikleri sonsuz huzur ve umut için şükürler olsun.
Dünyada yaratılmış her şeye saygılarımı sunuyorum:)

Her aldığım ve verdiğim nefese şükrediyorum.

Sağlıklı olduğum için şükrediyorum.

Küçük şeylerden de mutlu olabildiğim için şükrediyorum.

Hergün bilgi hazneme yenilerini eklediğim için şükrediyorum.

Sonsuz şükürler olsun verdiğin her nimete Allah'ım.

Sağlıklı olabildiğim için şükürler olsun.

vucudumu kullanabildigim icin ve her gun yeniden sukur edebilgim icin ,sizlerle birlikte daha mutlu oldugum icin,hergun yeni birsey ogrenebildigim icin ,sevdigim icin,sevildigim icin,degerli oldugum icin,yeni arkadaslar kurabildigim icin .Allahin yanimda oldugu icin ,her yeni gunde en ufak mutluluklari bile yakaladigim icin,beni seven esim ve oglum icin...sukurler olsun

sevdigim ,sevebildigim,ve sevildigim icin,dunyayi degistirebilecek kadar bilgiye ve enerjiye sahip oldugum icin...sukurler olsun

Müzik diye bir şeyin varlığından dolayı şükürler olsun. Ne büyük nimet...

dün gece o çılgın rüzgarda yürürken içime doğurduğun huzur için şükrediyorum Rabbim sana...

Allah'ım bana hayırlı olanı verdiğin için şükürler olsun sana..

Çok önemli ve hayırlı bir karar alabildiğimiz için şükürler olsun.........

Bugün her bitişin bir başlangıç olduğunu anladığım ve bunu kabul etmeyi seçtiğim için şükürler olsun..

Enerjim için şükürler olsun.

farkında olduğum olmadığım ve bana bahşedilen tüm nimetler için şükürler olsun..

Sağlıklı bir bedenin ve ruhun, bizlere sunulmuş en mükemmel nimetler oldugunu farkettirdiğin için Şükrediyorum Sana Rabb'im.

956kbü gün sahip olduğum herşey için şükrettim

güzel bir gün için şükürler olsun.

sınav bittiği için sükürler olsun

her şey gönlümce güzel olduğu için şükürler olsun

Bugünü de gördüm, bugün de kendim için bir şeyler yaptım, şükürler olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri