bu gün benim doğumgünüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

ECEM18

Guest
vvveeeeeeee hoşgeldin yeni yaşım k8908 k8908 k8908 k8908 evettt 19 yaşındayım artık.biliyorumki yeni yaşım gelirken bana şans başarı yeni değişimler getirdi annneeee kızın bir yaş daha büyüdü blissy blissy blissy blissy

iyiki doğduuummmmmm gogogo gogogo gogogo

canım kızım doğum günün kutlu olsun cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 iyiki varsın seni çok seviyorum allah inşallah iyi günler gösterecek sana eminim sen bizim en değerli varlığımızsın seni çoooooookkkkk çooooookkkk seviyoruzzzzzzz kiss3 kiss3 kiss3

canımmmm anneeeemm ark5 ark5 ark5 bende sizleri çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ecem iyiki dogdun canımmmmmmmm derty derty derty derty demek artık ecem19 oluyosun bizi karıstıramazlar artık khkh56 khkh56 insallah yeni yasında da çok mutlu olursunnnnnnnnnnnnn ve biz senin 20 21 22 23 ........................ 60 61 62 yaslarındada yine burda hep beraber oluruz canım tekrardan iyi dogdunnnnn kiss3 kiss3 kiss3

çok teşekkür ederim canımmm kiss3 kiss3 kiss3 inşallah canım hep beraber oluruz.canım ben alışmıştım bizi karıştırmalarına 44 44 44 yinemi dönsem eski yaşıma acaba dusun dusun dusun tekrar teşekkür ederim canımm sizlerde iyiki varsınız kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ecem'ciğim yeni yaşın kutlu olsun .İyiki doğdun Ecem iyiki doğdun .Hayat sana hep dilediğini versin .Bütün yaşların birbirinden iyi geçsin. kiss3 kiss3 kiss3

dogumgunu100122rs.jpg

çok teşekkür ederim sizde bir tanesiniz hepiniz çok özelsiniz benim için kiss3 kiss3 kiss3

demek aramızda bir doğumgünü çocuğu var 956k iyi ki doğdun ecem nice mutlu senelere...

çok teşekkür ederim iyiki doğmuşum iyiki sizleri tanımışım kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

İyiki Doğdun Ecem18... hismiley

Mutlu Yıllaaar..... s456

Tüm hayatın boyunca, mutluluk ve huzur seninle olsun... super

Nice Yıllara... 956k

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

dogumgunu05ta6.jpg

ecem.. hayatın baharında filizlenen çiçeğim... yeni yaşınla birlikte daha mutlu ve sevgi dolu yıllar dilerim...

iyiki doğdun...

sevgiler kiss3

İyiki doğdun ecem.mutlu,sağlıklı,huzurlu nice yıllar.Sevdiklerinle beraber nice yaşlar dilerim.

yeni yaşını bende kutluyorum ecem...

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

daha nice yıllara...

uzun, mutlu, sağlıklı ve hayırlı bir hayat yaşaman dileğiyle.... ttli3

hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki doğmuşum iyiki sizleri tanımışım daha birlikte nice yaşlara kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Ynt: bu gün benim doğumgünüm

kky0305siropbirthdayth4.gif
23.gif

sdfsdnp4.gif
birthday2hm7.gif
tatlım ; mutlu.. huzurlu.. başarılı..
sevdiklerinle birlikte yep yeni güzelliklerler yaşayacağın bir yaş dilerim..

nice senelere..
bday9zk3.gif

happybirthday16.gif
sevgiler..
113ce1vj4.gif

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun uy897 wave uy897 wave uy897
Ecem happy6

çok teşekkür ederim iyiki varsınız.ben bugün iyice şımarıcam kimse durduramıcak sonra k8908 k8908 k8908 hepinizi çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın KUTLU OLSUN..
yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle. alk78

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri