Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.

Yasamimiz boyunca almamiz gereken dersi almadiysak, evren bunu anlayabilmemiz ve icimizde cözebilmemiz icin bize bir firsat daha verir taki biz bunu anlayip sorunu cözenedek.

Anladiysak diger ders baslar bu böyle sürüp gider. Nezamanki sorunlariniz kalmadigini anlarsiniz iste ozaman ögrenecek birseyiniz yoksa yasadiginizada süphe edin. Ilerlemek her an ilerlemek icin variz kimseye herhangi birseyi isbat icin degil kendimiz olmak icin dersler aliriz.

Ya derslerini iyi calisan bir ögrenci oluruz yada, hayatimizda kacirdiklarimiza bakar dururuz.

yukarıya bakanlar için her yeni gün başka bir umut ve mutlulukla doludur.
...........

At olmak isteyen beş yaşındaki bir çocuğun iyimserliğine sahip olmayı mı yeğlerdiniz, yoksa umutsuzlukla “Benden hiçbir şey olmaz” diyen bir yetişkinin kötümserliğini mi?

Çok anlamlı yazı..Tabi ki bende beş yaşındaki bir çocuğun iyimserliğine sahip olmayı mı yeğlerdim.
İnsan gerçekten avukat yada doktor olmayı isterse o mesleğe gerçekten sahip olabilir.
Yeter ki güzel birşeyler düşleyelim.

Ayyyy evet Perpetuals. Bak bu senin için çok güzelmiş. O güzel şeyleri düşleyerek verdiğin tüm emeklerin meyvesini alacağın ideallerini gerçekleştirmeni dilerim.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

Ps: Felsefe dersinden kaçtığını da anlamadım sanma. khkh56

ay harika hikayeler var çok severek okudum.

Zerynthia'ya da sana da çok teşekkürler:))))

İçerisinde bir insana ömrü boyunca faydalı olacak çok sayıda ipuçları ve öğütler var.
emeğiniz çok teşekkürler.

Emeğinize teşekkürler. Çok güzel bir paylaşım olmuş.

Ben teşekkür ederim. Faydalı olmasını dilerim arkadaşlar.

Sevgiler... actionsmile

bu kız ne kadar da tatlı blissyçok şirin.

Sanatçı , heykeli yolun kenarına koydu ve kıtanın öbür ucuna otostop yaparak gitmesi için kendi haline bıraktı. Heykelin boynuna da ailesinin New England adresinin yazılı olduğu bir levha astı ve ayrıca göğsüne büyük harflerle Connecticut yazdı. Birkaç hafta sonra bilinmeyen eller tam yılbaşı zamanı hediyeyi tahta oymacının 2500 mil uzaktaki ailesine teslim etti.
Ne kadar güzel bir durum.

Bence babam bir kuveykır. Ama annem değil.

Sevgili Charlie, senden nefret ediyorum. Sevgiler, Martha.
blissysüper. nefret ediyorum, sevgiler

Bu çok güzel, hergün hayır denmesine rağmen kendimiz sürekli evet demek. çok teşekkür ederim bence bu çok anlamlı bir örnek ve çok önemli bir gerçek.

Dünya bin bir biçimde hayır der:

Dur! Onu yapamazsın.

Dur! Hatalısın.

Dur! Çok yanlışsın.

Dur! Çok zayıfsın.

Dur! Bu hiçbir zaman işe yaramaz.

Dur! Yeterli eğitimin yok.

Dur! Temelin yok.

Dur! Paran yok.

Dur! Bu yapılamaz.

Duyduğunuz her bir hayırın kendinize olan güveninizi yavaş yavaş uflayan bir etkisi olur; ta ki siz pes edinceye kadar. Çevrenizdekiler her gün size hayır dese bile siz evet demeye devam eder ve bunu kanıtlamayı kafanıza koyar mıydınız?
çok güzel ya956k

Aynı zamanda bazı şeylerin, ona kendinizi adamadan yapılamayacağını da öğrendi. Boşluğa iki küçük sıçrayışla, adım adım atlanamaz ve bir dalışın bir seferde küçük bir parçası yapılamaz. Bazı şeyleri tümüyle yapmanız gerekir.
956kboşluğa yarım yarım atlanılmaz.

Adamlar enkazdan çıkmaya çalışırken avcılardan biri diğerine sordu Neredeyiz? Arkadaşı cevap verdi. Geçen yılkinden bir mil kadar daha uzaktayız.

Ne zaman çok yaşlısınız? Gerçekten verecek bir şeyiniz kalmadığı gün Ve iyi haber de şu: O günün ille de gelmesi gerekmiyor.

Küçük ayı yavrusunun yürüme konusunda kafası biraz karışmıştı. Annesine sordu: Önce ne yapmam lazım? Sağ ayağımla mı başlamalıyım? Yoksa sol ayağımla mı? Yoksa her iki ön ayağım ve sonra iki arka ayağımla mı? Yoksa sağ taraftaki iki ayağım ve sol taraftaki iki ayağımla mı?Annesi cevap verdi: Düşünmeyi bırak ve yürümeye başla.

büyük işler düşünmeyi ve konuşmayı bir yana bırakıp yapmaya başlayınca ilerler.

çok güzel anlamlar var, buralarda.sevincli

bkysn, Perpetuals, ttli3

Teşekkür ederim değerli yorumlarınızla konuya zenginlik kattığınız için. Bu kitap bana bakış açımı geliştirme konusunda çok iyi bir egzersiz yapma olanağı sağladı. O nedenle herkese yararlı olmasını diliyorum.

Sevgiler. actionsmile

canım muhteşemsin.. müthiş bir yazı dizisi olmuşkahvesmiley
çok teşekkür ederim paylaşım için. iyi ki varsın .. iyi ki varızzzz..happy6

Geçmiş, adı üstünde geçmiştir. Ama onu kötü de olsa hatırlamak iyidir. O geçmiştir. Bitmiştir. Geri dönüş yoktur, zaten eski anılara dönmenin bir anlamı da yoktur. Önemli olan, anıların geçmişe ait olduğunu kabul etmek ve onların bize birer öğretmen olmasına izin vermektir.

Hepimiz, mutlu anlar kadar acı anların da bize bir şeyler kattığını anlamalıyız. Ve onları ait oldukları yerde, yani geçmişte bırakmalıyız.

Peki siz, geçmişi geçmişte bırakabilmeyi becerebiliyor musunuz?

Bu bolum harika iste favoru cumlelerimpartysmiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri