Bilgisayar oyunu 'BloodRayne' beyaz perdede

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
*



'BloodRayne' isimli bilgisayar oyununun sinema uyarlaması ABD'de vizyona girdi.



Uwe Boll'un yönettiği filmde Kristanna Loken, Michelle Rodriguez, Ben Kingsley ve Michael Madsen gibi isimler rol alıyor.



Geçtiğimiz hafta ilk gösterimi yapılan 'BloodRayne'in konusu 18'inci yüzyılın Romanya'sında geçiyor.



'Terminatör III'de de rol alan Kristanna Loken'in melez bir vampiri canlandırdığı filmde annesinin ırzına zorla geçen babasından intikam almak için yola çıkan Rayne'in hikayesi anlatılıyor.



Filmi anlatan Kristanna Loken, 'benim karakterim Rayne, bir 'dhampir'. Bunun anlamı yarı vampir yarı insan. O yüzden Rayne'in bir kalbi var. Bunun yanında kana karşı şehvetini de her zaman dizginleyemiyor. Bunun için çok pişman oluyor. Ayrıca çok güçlü insani özelliklere sahip' dedi.



En son 'Kill Bill'de kötü adamlardan birini canlandıran Michael Madsen da bu filmde iyilerin yanında mücadele ediyor.



Michael Madsen ise filmin konusunun Kristanna Loken ile ilgili olduğunu anlattı:



'O bir vampir. Ama yarı vampir yarı insan. Filmde ona merhamet göstermek zorundayım özellikle onun insan tarafına. Böyle cesur bir karakteri oynamak benim için bir şanstı. Biliyorsunuz 'Kill Bill'de Uma Thurman'la çalıştım ve film boyunca onun dışında hiç fiziksel olarak bir kadınla karşılaşmıyordum.



Yalnızca onunla ilgisi olan birtakım olayların içinde yer alabiliyordum. Burada Kristanna ile ilişkim de aynı şekilde. Bu duruma saygı duymak zorundayım. Burada tüm yaptığım bir atla dolaşıp kavga etmekti. Onun ne yaptığı ile ilgili hiçbir şey beni beni ilgilendirmiyordu.'



Yönetmen Uwe Boll da ''House Of The Dead' ve 'Alone İn The Dark'tan sonra bu filmde biraz uzaklaştık. Oyunun müptelalarını memnun etmek fikrinden biraz uzaklaştım' açıklamasında bulundu.



Geniş bir seyirci kitlesi yakalamak istediğine de değinen Boll, 'o yüzden insanlar bu oyununun ismini hiç duymasalar da bu filmi görmeliler. Çünkü çıkışta iyi bir vampir filmi olduğunu düşünecekler' dedi.



'BloodRayne'in Türkiye'deki gösterim tarihi ise kesinleşmedi.





Kaynak: intersinema.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst