beynimdeki geveze ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dejaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dejaa

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba

yaklaşık 7 gündür ego güçlendirici + suçluluk + ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum... fark ettiğim bir şey var.... aklıma en ufak olumsuz birşey geldiğinde sanki beynimde biri bağırarak benimle konuşuyor ve bu ses özellikle sağ kulağımda ağırlık kazanıyor , o anda aklıma gelen olumsuz düşünce için HAYIR OLACAK GÖRECEKSİN yada BAŞARACAKSIN gibi cümleler söylüyor ve bir anda inanın o olumsuz düşünce aklımda uçup gidiyor...

garip bir durum ama gerçek

herkese merhaba

yaklaşık 7 gündür ego güçlendirici + suçluluk + ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum... fark ettiğim bir şey var.... aklıma en ufak olumsuz birşey geldiğinde sanki beynimde biri bağırarak benimle konuşuyor ve bu ses özellikle sağ kulağımda ağırlık kazanıyor , o anda aklıma gelen olumsuz düşünce için HAYIR OLACAK GÖRECEKSİN yada BAŞARACAKSIN gibi cümleler söylüyor ve bir anda inanın o olumsuz düşünce aklımda uçup gidiyor...

güzel değişimleri yaşadığınızı duyduğum için sevindim.. aramıza hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar..

güzel değişimleri yaşadığınızı duyduğum için sevindim.. aramıza hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar..

çok teşekkür ederim... daha da güzel olacağına tüm kalbimle inanıyorum... bazen çoook sinirli ve aşırı tepkili olabiliyorum ama biliyorumki değişim sürecinin bir parçası...

herkese sevgiler

Telkinlerin gücüne inanmayanlar o zaman bu sayfaya bakmalı. Tebrik ederim sizi bunlar iyi gelişmeler olsa gerek. Benimde şu an kulağımda ego var.
Atakan Bey'ede burdan bu gelişmeleri sağlayabildiği için teşekkürü es geçmemek lazım. Teşekkürler!

zamanla ekleyeceğim telkinlerin etkilerini merakla bekleyeceğim :)

Atakan Bey e çoook teşekkür ederim. Umarım bu bilim eğitim sistemimizde de yerini alır.

senin adina sevindim tütü masallah hep böyle devam eder insallah güzel hayatin:)

herkese merhaba

ay bende de var bi geveze susturamıyorum yaaaa sevincli ben olumlu düşündükçe zırt diye çıkıyo aradan hemen olmaz diyoooo ağla2 sinir ediyo beni susmuyo benimki bende senin dediğini deniyim bakim suscakmı çenesiz şey smil56 bu arada paylaşımın için teşekkürleeeeerrr y789

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar... Demekki hepimizin içimizdeki gevezelerle başı dertte :-)))

Bu ne kadar zaman sürecek acaba?

Senin beynin kendini programlamış bile. Harika... Aynen devam öyleyse... Laf aramızda, bu telkinler benden yeni bir ben yarattı. Umarım sen de istediğin sonuçları alırsın. Şimdi ne durumdasın?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri