Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp, yönettiği; Nejat Uygur, Erol Günaydın, Yıldız Kenter, Gazanfer Özcan, Tomris Oğuzalp ve Suna Selengibi değerli oyuncuları biraraya getiren Beyaz Melek, iki haftada 500 bin seyirciye ulaştı.
Toplam 3.2 milyon dolarlık maliyeti ile, Türk sinema endüstrisinin en pahalı yapımlarından biri olan Beyaz Melek; gösterime girdiği ilk iki haftada 459.601 seyirci sayısına ulaşarak; Yaşamın Kıyısında gibi vizyonda olan diğer Türk filmlerini geride bıraktı.
Türkiye çapında 225 salonda gösterime giren Beyaz Melek, ilerleyen günlerde İran, Azerbaycan ve Arap ülkelerinde de izleyici ile buluşacak.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.