Beklentisiz sevmeyi denediniz mi hiç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Anlattıkların özveri ve tamamen karşıdakine bağlı, özgürlük bence birine parazit gibi bağımlı olmamak. Evlilikte de bu başarıldığında mutluluk oluyor biliyor musun? Atacağın adımı bile karşıdakine sorarsan ya da nerdeyse alacağı nefese bile karışırsan bir süre sonra insanlar birbirinden bunalıyor.

Tabi ki birlikte hareket edilmeli , karşıdaki düşünülmeli, empati kurulmalı ama kimseyi emireri sanmamalı... Hatta insanın kendi özgür alanına saygı duyulmalı ve biraz da kendiyle başbaşa kalmasına müsade olmalı.

Sence neden ilişkilerde ilk günkü heyecan ve mutluluk kalmıyor ? Ve neden çoğu ilişki başlangıcındaki huzuru devam ettiremiyor?

Tabi ki birlikte hareket edilmeli , karşıdaki düşünülmeli, empati kurulmalı ama kimseyi emireri sanmamalı... Hatta insanın kendi özgür alanına saygı duyulmalı ve biraz da kendiyle başbaşa kalmasına müsade olmalı.

Bak benim anlatmak istediğimi kendin yazmışsın.Sende benim gibi düşünüyorsun.Özgürlük tabiki olmalı ama yeteri kadar belirli bir yere kadar.

Çok sıkı bir kısıtlamadan bahsetmedim zaten ben

ne kadar güzel tartışıyorsunuz. birbirinizi kırmadan çok hoşuma gitti.krzm67

ne kadar güzel tartışıyorsunuz. birbirinizi kırmadan çok hoşuma gitti.krzm67

Ölümlü dünya , birbirimizi kırmaya hiç gerek yok bizler artık büyük çocuklarız , kırmadan da tartışabiliriz ki benim de çok hoşuma gitti , güzel bir fikir ve düşünce paylaşımı oldu ... y789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri