Başlıksız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Korkunc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlıksız

Karikatüre destek veriyorum. Ama ayrı bir kısım olmasa da olur. Zaten gönderiyorum da dusun

vhoh.jpg

Orhan baba bir sen yakışırdın yanlarına. Gerisi yalan. guitar

Bir metallica, bir orhan abi bir de şu helikopter. Ne güzel bir alettir. Özellikle TCR 00:24:12 ve TCR 00:21:05 cobra.

[youtube=425,350]uZj3VpWHOYc[/youtube]

Kullanmayı çok isterdim. Kullandım ama sadece oyunlarda 88a
Bari süremiyoruz aralarından biri beni de alsa da mevlana gibi dönse. Tuh be hepsi dolu. Hep kara yoluna talim.

akşam saatlerinde bir işimi halletmek için dışarı çıkmıştım. aklımda da bir cümle vardı. savunmasını yapmayı tasarladığım...

sonra bir boşluk oluştu içimde...

yazı bitsin ve değiştirilsin limon sıkmadan ortama.

Başlıksız

Sabahın 6 45'inde girdiğimde çöken veritabanının tamiri ve eklenen özelliklerin yanında bizim avatarın da boyutunun büyüdüğü gözümden kaçmadı.

Neden acaba?

Koruma kalkanı büyüsünün ebatlarını büyütme çabası mı?
Avatarın alındığı sitenin net okunması mı?
www.coolbuddy.com (Aynısını kullanmanızda sakınca yok. Nasılsa ben yapmadım)
Torpilli eleman mıyım?

-------x--------
Böylece mesafe kısaldı. Gözlerim daha net gözüküyor mu?

Anlatacak birşey yakalayamadım aklımdan hızla geçen yüzlerce karenin arasından.
Bari en alakasızını saçmalarla donatayım. Fazla yaklaşmayın da değmesin saçmalar.

Ynt: Başlıksız

Korkunc ' Alıntı:
Sabahın 6 45'inde girdiğimde çöken veritabanının tamiri ve eklenen özelliklerin yanında bizim avatarın da boyutunun büyüdüğü gözümden kaçmadı.

Neden acaba?

Koruma kalkanı büyüsünün ebatlarını büyütme çabası mı?
Avatarın alındığı sitenin net okunması mı?
www.coolbuddy.com (Aynısını kullanmanızda sakınca yok. Nasılsa ben yapmadım)
Torpilli eleman mıyım?

-------x--------
Böylece mesafe kısaldı. Gözlerim daha net gözüküyor mu?

Anlatacak birşey yakalayamadım aklımdan hızla geçen yüzlerce karenin arasından.
Bari en alakasızını saçmalarla donatayım. Fazla yaklaşmayın da değmesin saçmalar.

Forumda ve sitede güncellemeler yapiliyor.Bazi dosyalar en son sürümleri ile değiştiriliyor. terli345
Yeni özellikler arasında avatar boyutu düzenlemesi var.İzin verilen avatar boyutunu yükselttim ancak sizin dışınızda ki üyelerin avatarı orjinali küçük olduğu için büyük gözükmüyor. y789

Yani beklenmedik bir şekilde torpilliyim. Teşekkürler Atakan Bey açıklama için. sapkal89

Akşam sabaha karşı birden bire internet bağlantısı kesildi, ardından eşimin baskonuş telefonunun baskonuş bağlantısı kesildi sinyal vermeye başladı. Sıfır noktasına mı yaklaştık diye korktum bir anda. Hani hiçbir elektronik alet çalışmayacakmış bir zaman diliminde. Bir de korkunç deyince sitenin veritabanı diye dunk56 iyice korkmaya başlamıştım... Ama ne var ki şimdi rahatladım biraz. Fazla mı fantastikim ya... khkh56

Elektrik elektronik aletlerin sağı solu belli olmaz. Sen yine de yaklaşma fazla. Ne olu ne olur. 2600

Ben de sonunda beni siteden attılar zannettim. sevincli

Dün bu sıkıntıları bende yaşadım elektronik aletlerle,
hemde işim hep elektronik cihazlarla olduğu için bayaa ürktük önce komple sistem arızası falan diye..
yrl78
Ama daha gelmemiş sıfır noktası etterna korkma...
Güneşte birtakım beklenmeyen patlamalar vardı dün ve yağmur yağamadığı için biriken statik elektrik sebep oldu.
blook
Herkez rahatlasın....

arkadaşlar
enerjiniz yükseliyor, scriptleri dinledikçe zihin özüne dönüyor,alışmadığı bir durum olduğu için fazla enerjiyi nasıl kullanacağını bilmediğinde ve enerjiyi salıvermediği için bunlar yaşanıyor. topraklayın kendinizi,ben noluyo deyinceye kadar evde ampul kalmadı. birazda bu scriptlerin bu kadar etkili olacağına ihtimal vermemiştim başlamaya karar verdiğim zaman.ama scriptler zihnin enerji frekansını değiştiriyor. enerjinin ayaklarınızın altından toprağa aktığını düşünün ve yalın ayak gezin bir müddet.

sevgili çöl fırtınam, çok hızlı bi degişim gözlemekteyim sende..hatta duruşun neredeyse ayaga tam şimdi kalkan bi insanınki kadar dikleşti...demek sanal egilip bükülmeler bizimkisi...yıllarca duvarlara bakıp oturan degil,bakışını o taştan tugladan geçiren bi kimlik ancak bu denli hızlı kalkabilir...yoksa bi alış-verişle düze çıkan bunalımlar mı bizimkisi??..bir aynada farklı bakışı bulandırmadan buluşturan ama hep kendini bulan...daim olsun.. blissy

bir iki dakika önce sinemada gezerken lalezar nerede diye bir soru yükseldi içimden burdaymışsın

Başlıksız - Nothing

[youtube=425,350]W86ep2TSldM[/youtube]

There I go - turn the page

[youtube=425,350]wiy5kDOVSLo[/youtube]

At last... Fade to Black.

hayalayaz ' Alıntı:
korkunç oğlum umarım iyisindir,çok iyi ol emi,
Korkunç siteden hesabini silmiş ancak üyelik silme işlemini onaylamadim.. sad456
Geri geleceğini ümid ediyorum... clapping

rt67
hayatimdegisti ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:
korkunç oğlum umarım iyisindir,çok iyi ol emi,
Korkunç siteden hesabini silmiş ancak üyelik silme işlemini onaylamadim.. sad456
Geri geleceğini ümid ediyorum... clapping
neden acaba ne oldu? dusun onaylamadığınıza sevindim gelecek bence 44

onaylamayın atakan bey ben onun geleceğine inanıyorum,
korkunc oğlumcum hadi gel be çocuğum

sizlere korkumç bir haberim var bad45 art56art56 cilgin897

korkunç yeni evine taşınması nedeniyle internetten geçici bir süre ayrı kalmak zorunda kalacak.
ama en kısa zamanda geleceğini belirtti. tabi bide işleri yoğun kendisi iyi selamı var herkese gulensmiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri