Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

Ben telkinleri dinledim dinleyeli bir çok şeyi önemsemiyorum:)amann boşver deyip geçiyorum.birisi beni yanlış anladı sanırım diyorum sonra da amann boşver ne yapayım diyorum:)

arkadaşlar ,
mp3 lerde sadece müzik var değil mi yani içerikleride müzikle alt fondan belirgin ve dinlendirici şekilde yapılsaymış süper olurmuş yada böle bişey var benmi bulamadım acaba ?

mp3 lerin içinde kulağınızın duyamayacağı şekilde okunmuş telkin metinleri var. Sadece müzik yok.

Merhabalar, öncelikle siteyi hazırlayanlara teşekkür etmek isterim....ancak ben, hiçbir mp3'ü dinleyemedim.....nasıl dinlenebilir anlamadım...laptopuma kayıt yaparken mp3 seçeneği çıkmıyor yalnız HTM olarak kaydediyor....Tüm bu telkinleri içeren bir CD yok mu ? Onu satın alıp, onu dinleyelim bari...Bilgi verirseniz sevinirim...

Tabii ki isterim. siteyi tesadüfen buldum. şu anda inceliyorum....her CD'de tek telkin mi var? ve her cd 50 tl mi? toplu olarak istediğimiz konuları içeren bir cd elde etmek mümkün değil mi? mp3leri dinlemek mümkün olmadı....nedenini araştırıyorum....teşekkürler

işime yarayabilecek birşey
hatta tam benim için :D
teşekkürler

Cevap: Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

Telkinlerin 2006 versiyonlarinda mutluluk telkini ayriydi..
2007 versiyonlarinda ise mutluluk telkini hepsinde var...
Bu telkinde hem başkalarının görüşlerini onemseme hemde mutluluk telkinini dinliyorsunuz.

adminim bu telkin başkalarının düşüncelerini önemseme mi yoksa önemsememe mi ?

Cevap: Ynt: Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Telkin İçeriği

adminim bu telkin başkalarının düşüncelerini önemseme mi yoksa önemsememe mi ?

Önemsememe ;
Telkin içeriğini okumanızı tavsiye ediyorum bu telkin işinize çok yarayacak buna eminim.
Tabi etrafın dediklerini çok takan bir yapınız yoksa telkini dinlemenize gerek kalmayacaktır
Sevgilerle

yanıt için teşekkürler indirdim ilk dinleme sürecim bitsin dinleyeceğim inşaAllah :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri