Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Ney Versiyonu

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Ney Versiyonu

Çok teşekkürler Atakan abi ellerin dert görmesin 956k blissy hismiley

hocam gerçekten etkili bilmiyorum başkalrı içinde etkili oldumu ben önceden başkalarını düşüncelrini önemsiydum ama hepsi sankı yaşnmışta riüya gıbı gelen bı yaşamda kalı bılmem benzetme oldumu şuana yazarken ne düşündüğünüzü önemsemiyorum

merhaba mp3 leri indiremiyorum. Save as yapınca bir internet sitesi açılıyor. Linki yenilemeniz mümkün mü?

merhaba altharion... actionsmile

http://hayatimdegisti.com/forum/bas...ginden_fazla_onemseme_doga_sesli-t1151.0.html

verdiğim linkten doğa sesli versionunu indirebilirsin şimdilik...

en kısa zamanda bu linkte yenilenecektir...

server değişikliği sebebi ile bunlar yaşanmakta...

indirdiğiniz linkler
hayatimdegisti diye başlıyorsa bir problem çıkmaz...

ritmotrance diye başlayanlar kısa sürede yenilenecek...

anlayışınız için teşekkürler... hismiley

sevgiler...

Başkalarının düşüncelerini önemsememe ney versiyonu kaydedildikten sonra başkalarının düşüncelerini önemseme olarak kaydediliyor bir sorun mu var ?

merhabalar duman.. hismiley

hayır bir sorun yok.. başkalarının düşüncelerini önemseme.. gereğinden fazla dikkate alma anlamında.. önemsememe de aynı anlamda kullanılmış..

keyifli dinlemeler.. music45

Tekrar rahatsız edecem öncelikle konu başlığı bu [Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Ney Versiyonu] linkten kaydettiğin zaman [baskalarinin goruslerini onemseme ney hayatimdegisti.com(1)] bu şekil bilgisayara iniyor buradaki olumsuzluk 'me' takısı silinmiş mi yoksa asıl olan ''baskalarinin goruslerini onemseme'' olan mı diyecem o zaman konu başlığıyla çelişki içine girmiş olacak biri 'me' olumsuzluk takısının unutulduğunu söylesin bana (:

önemsememe ve önemseme
cümle içerisindeki kullanımlarına göre aynı anlamı ifade edebilirler..

lütfen tek heceye bu kadar takılmayın..
her iki kelimeninde sizi götürdüğü adres aynı..

keyifli dinlemeler dilerim.. hismiley

bu telkinde,2-3 sn.de bir tık-tık-tık diye sesler duyuyorum.diğer telkinlerin ney versiyonunda tık-tık-tık sesleri gelmiyor...acaba bilerek mi konmuş bu tık sesi?

alen ' Alıntı:
bu telkinde,2-3 sn.de bir tık-tık-tık diye sesler duyuyorum.diğer telkinlerin ney versiyonunda tık-tık-tık sesleri gelmiyor...acaba bilerek mi konmuş bu tık sesi?
Dosya ile ilgili bir sorun olmuş olabilir özel olarak böyle bir ses eklenmedi.

bu telkinin new age versiyonunu bekliyoruzz :=)

Benim bu telkinle ilgili bir sorum olacak. Benim 11 yaşında bi kardeşim var.Çoğunlukla onunla dinliyorum. Bu telkini listeden çıkardım. Acaba diyorum bu telkini dinlerse belki kötü etkilenir mi? Ne biyiyim belki büyüklerin sözünü daha dinlemez. Başına buyruk olur. Biraz fazla mı abarttım yoksa?

Arkadaşlar Ney versionunu indirdim sadece ney sesi var. Acaba telkinler sadece bu şekilde mi yapılıyor? Ben ney arka fon sesi biriside konuşarak telkin ediliyor sanıordum...

evet sadece ney sesi dinliyorsun...ney sesinin altında telkinler saklı...onları sen duymuyorsun ama bilinçaltın hepsini algılıyor...sesi çok fazla açarsan seslerin bir kısmını duyarsın ama bize önerilen seslerin duyulmaması gerektiği.. şayet sesleri duyarsan müziğin sesini kıs...

suçluluk ve ego telkinleri 1 haftada bende işe yaramıştı umarım bu da hemen işe yarar bu aralar çok ihtiyacım var buna

MERHABALAR
SINAV HEYECANIYLA İLGİLİ HİÇBİŞİ ALAMADIM
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri