asiyah'nın zihinsel mutasyonu

asiyah'cım,dalgalanma sürecini mi atlatamadın ,neden böyle hissediyorsun?..

Ya da psikiyatriste görünecek kadar önemli bir sorun mu yaşıyorsun?..

Bazen insan çok sıkılır,önüne geleni yıkıp geçmek ister.bana da olur arada,ama eskiye göre daha az tabii.bazen boşvermek lazım,olumlu düşünmek lazım..Hiçbirşey bu kadar kendini yıpratmaya değmez canım..

asiyah'cım,dalgalanma sürecini mi atlatamadın ,neden böyle hissediyorsun?..

Ya da psikiyatriste görünecek kadar önemli bir sorun mu yaşıyorsun?..

Bazen insan çok sıkılır,önüne geleni yıkıp geçmek ister.bana da olur arada,ama eskiye göre daha az tabii.bazen boşvermek lazım,olumlu düşünmek lazım..Hiçbirşey bu kadar kendini yıpratmaya değmez canım..

Merhaba sevgili yeni bir hayat,

Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bir şeylerin yanlış ve ters olduğunu biliyorum. Dalgalanma, depresyon... artık adı her neyse.

Tam bir boşvermişliğin içindeyim. Kendimi çok çaresiz, çok mutsuz, dünyaya çok fazla hissediyorum. Birçok şeyden kendimi sorumlu tutuyorum. Sürekli sinirliyim. Eskiden enerji dolu olurdum hep. Neşeli ve gülerdim her zaman. Herkesi severdim. Herkes de beni severdi. Şimdi herkesten nefret ediyorum. Herkesi fazlalık olarak görüyorum. Kendim de dahil buna. Ve insanlara sinirli sinirli cevap veriyorum. Bazen küfür ediyorum. Ha bir de çooook kararsız oldum. Karar verme konusunda çok iyiydim ama şimdi zırt pırt fikir değiştiriyorum. Bir türlü son kararı veremiyorum. Bu yüzden bazı konularda askıdayım şimdi. Onun dışında bir iki şey daha var. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Herkesten mümkün olduğunca uzağa kaçmak istiyorum ama tabii bu mümkün değil benim için. Farkında olmadığım daha fazla şey varsa bilmiyorum.

Her yer karanlık pür nur o mevki
Magrip mi yoksa makber mi ya rab?

Kabrin çiçekten bir türbe olmuş
Dönmüş o türbe bir haclegaha
Magrip mi yoksaaaaaaaa makber mi yaaaaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaaab

son ruh halin devam mı ediyor asiyah'cım..makberi düşünecek kadar..

Makberi daha yeni düşünüyorum. bu demek oluyor ki son ruh halimden sıyrılmaya başlıyorum. şükürler olsun. kendimi öncekinden iyi hissediyorum. aslında bu içimdekileri döktükten sonra oldu. yani bir rahatlama geldi üzerime. karışık biraz. tam anlatamıyorum.

sudem ablanın söylediği kitaplar hala gelmedi. sipariş verdiğim yer yüz yıl geçti gönderemedi. iptal ettirdim. bugün başka bir yerden sipariş verdim. bakalım o kaç günde gelecek... bir şeyler kitaplara ulaşmamı engelliyor galiba. ya da benim olumsuz enerjim taa oralara kadar gidiyor da aksilik çıkarıyor :)

sudemin önerdiği kitaplar nelerdir asiyahcım....12389

merak ettim...dusun2

sudem ablanın söylediği kitaplar hala gelmedi. sipariş verdiğim yer yüz yıl geçti gönderemedi. iptal ettirdim. bugün başka bir yerden sipariş verdim. bakalım o kaç günde gelecek... bir şeyler kitaplara ulaşmamı engelliyor galiba. ya da benim olumsuz enerjim taa oralara kadar gidiyor da aksilik çıkarıyor :)
yüz yilmi gecti
sen baya yasli olmalisiny789

asiyah;Makberi daha yeni düşünüyorum. bu demek oluyor ki son ruh halimden sıyrılmaya başlıyorum. şükürler olsun. kendimi öncekinden iyi hissediyorum. aslında bu içimdekileri döktükten sonra oldu. yani bir rahatlama geldi üzerime. karışık biraz. tam anlatamıyorum.

asiyahçım merhaba tatlım girlhaha farkında değilsin ama cümlelerin değişiyor zamanla şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum demişsin guitar
şükürler olsunu hayatının içine almışsın işte buna çok sevindim k8908

bi kağıt al eline veya buraya günlüğüne şükredebildiklerini yaz tek tek.. bak ne kadar huzurlu hissediceksin kendini o zaman,hafiflemiş O0

burası tesadüf değildi,harekete geçmen için bi işaretti belkide sana..
haydi toparlan artık 956k günlüğünü yazdığın ilk günlerdeki gibi madde madde yaz..
seni seviyoruz yalnız değilsin.. önce Tanrı yanında sonra site ailesi unutma sakın tatlım uy897

sevgiyle actionsmile

Kendimi Allah'a yakın hissediyorum. Birçok şey okudum şimdiye kadar. Her şey güzel gidiyor. Sadece biraz sıkılmaya başladım.

Hoşgeldin canım,özlettin kendini..ark5

Ramazan ayı dolu geçiyor sanırım..Onun için gözükmüyorsun.

hakikaten bu ne büyük bir yazı böyle,sanırım senin günlüğüne özel girlhaha

Bakalım neler değişmiş şimdiye kadar...

1- 9 kilo fazlam var.
Kilolardan kurtuluyorum. Kilo verme telkinini dinlememe rağmen. Artık sadece 4 kiloluk bir fazlalığım kaldı. Onu da telkinle vericem galiba :)
2- Ders çalışmıyorum.
Şu aralar ders çalışmıyorum. Çünkü çalışmaya gerek yok şimdilik. Dersler başlayınca ben de çalışmaya başlayacağım inşallah.
3- Kimseyle görüşmüyorum.
Sevdiğim/sevmediğim herkesle görüşüyorum :)
4- Anne-babama saygısız davranıyorum
----
5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var.
Yok yaa o kadar da kötü değilim şimdi.
6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum.
Gayet saygılı davranıyorum. Eğer onlar kaba bir şey derse susup ortamı terk ediyorum.
7- Düzensiz besleniyorum.
Beslenme konusunda gayet iyi ve hafif hissediyorum kendimi. Dün yediğim cipsi saymazsak tabii.
8- Dağınık ve savrukum.
Bu zaten çözüldü.
9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum.
Bu çok uzun bir konu. Bu konuda kendimi çok farklı hissediyorum. Benim hayatımı değiştiren insan olduğu için ona artık kendi rızam ile önem vermiyorum. Çünkü benim bütün problemli hallerim ondan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri